2012. július 15., vasárnap

Olcsó termékek, nagyszerű minőség #2

Az első részt, mikor 3 db szemceruzát mutattam ITT tudjátok megnézni. 

Mostanában és remélem nem a spúrságomnak köszönhetően egyre többször és több mindent próbálok beszerezni potom összegekért, kísérletezni olcsóbb árkategóriás termékekkel és rájönni, hogy mennyire ott vannak a szeren és sokszor verik a high-end termékeket is (poszt erről később).
Még azt hiszem a télen vagy talán már tavasszal nagy pirosító keresésbe kezdtem, igazából nem volt kitétel, hogy olcsó legyen csak szép, erősen pigmentált és álljon jól a kerek fejemhez. Barátnőmmel Kincsesbe mentünk és ott pillantottam meg pár Miss Rose pirosítóit.

Csomagolásuk szerintem elképesztő gagyi, főleg, hogy a szép, arany írás a tetejükről nagyon hamar lekopott.
Maga az átlátszó ilyen kristályos fedél szerintem szép, de nem masszív annyira, hogy ne azt írjam, hogy gagyi és kész :)

 Igazából láttam már más blogokon is, de akkor nem ugrott be és zsákbamacskaként repült a kosaramba 2 árnylat is. Nem emlékszem, hogy voltak e más színekben is, ez a 2 még biztos, hogy kapható. Se nevük, se számuk nincsen, kicsit bosszantó, mert hát, miért nincs? :)

A brutál pinktől kicsit félek még a mai napig, extra pigmentált mind a 2, de a pink valami eszméletlen. 
Elég egy leheletnyit belemártani az ecsetet, sőt, még azt is kicsit lefújni, vagy 'ütni' a kezünkön, nehogy bohóc hatást érjünk el a túlzott anyag felvitellel.Nagyon krémes a textúrájuk, picit porlanak, de nem vészesen, még épp az elviselhető kategória.



A barnás, bőrön inkább narancsos-korallos szín a kedvenc pirosítóm, sokszor van, hogy akár kontúrozáshoz is használom, mert csak nagyon enyhén csillámos, első ránézésre mattnak mondanám.

Egyszeri ujjal történő végighúzással ilyen színt kaptam, nem annyira brutális mint közvetlen ujjal belenyúlva. Természetesen arcon NEM ilyen erősek, ha szépen, igényesen vannak eldolgozva.



Tartósak is nagy melegben tesztelve és még suli időszakban is, az az igazi könyöklős órákon is fent maradt az arcomon.


Ti használtatok már Miss Rose terméket? Esetleg van pirosítótok tőlük?


6 megjegyzés:

  1. Nekem is van két pirosítóm, az egyiken szintén semmi szám, a másikon már található. Egy világosabb narancsosabb szín, és egy piros. Nagyon olcsón jutottam hozzájuk, és nagyon szeretem is őket.MR-ből érdemes palettákra is lecsapni, a kedvenc lila palettám MR, illetve a folyékony pirosítói is isteniek, nekem pirosító gömböcskéim is vannak, amit mondjuk körülményesebb használni, de nagyon jók. Illetve a krémpirosítók is jó minőségűek. Ja és csillámtus, csillámspirál, na azokra is érdemes benevezni. A rúzsok sem rosszak minőségben, viszont a csomagolásuk penetráns, azt nem venném elő nyilvános helyen. Nagyjából ennyi jutott eszembe.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, hogy ezt leírtad. Szeretnék még 1-2 színbe beszerezni, meg palettákat is akarok majd. Rúzst nem mernék venni, mert szerintem is elég groteszk látványt nyújtanak. Úristen, csillámtus? KELLKELL :D
      Lehet a közeljövőben egy Miss Rose Haul-t kell majd csinálnom :D

      Törlés
  2. A nagyon pigmentált rózsaszín nekem is megvan és szerintem életem végéig elég lesz, amilyen kicsi kell belőle. De imádom! :)

    VálaszTörlés
  3. Én szeretem a Miss Rose termékeket, van egy 24-es palettám, gyönyörűek a színei és brutálisan pigmentált. Az egyetlen bajom vele,hogy matt színek nincsenek.

    VálaszTörlés
  4. hol lehet beszerezni ilyen márkájú termékeket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én kincses szigetbe vettem, itt, Szegeden, de szerintem 100Ft-osokba is lehet kapni vagy ilyen mindenes boltokba.

      Törlés