2012. július 10., kedd

Olcsó termékek, nagyszerű minőség

A napokban konstatáltam, hogy nem rendelkezem elegendő mennyiségű (mi az elég?:D) szemceruzával és én szeretem ha van választási lehetőségem és nem csak a fekete és fehér szemcerkák dominálnak. Nekem rengeteg feketém van, olyat egész életemben nem is kellene vennem, mert kitartanak kb. Viszont csak 2 db színesem van és azok is avonosak amiket nagyon szeretek, de NEM ELÉÉÉÉG. Nem akartam nagy összeget rájuk szánni, mint pl UD, vagy akár még Astor, Maybelline, mert a cerkák ilyen 8-900 Ft-ért voltak, annyiért meg veszek szemhéjpúdert. De mind1 is, szóval expressz olcsó kategória után nyargaltam és ki hitte volna, hogy pont egy Lora állványon akad meg a szemem. :) Egyébként van 3 körömlakkom tőlük és azokat is imádom, szóval félek, hogy fan leszek :)

Lora szemceruzák 


 Az utolsó sulinapomon, mikor csak be kellett mennem a vizsgatételeimért augusztusra túl korán végeztem, a buszom csak fél óránként járt (innen üdvözlöm a TiszaVolán munkatársait:D) úgy gondoltam benézek a Bartók téri 100-asba. Tettem, vettem nézelődtem és gondoltam, hogy veszek pár színt kipróbálásra, tesztelésre, nem veszítek vele sokat, ha nem jó majd elrajzolgat vele a gyerek, legalább lesz még egy semmire se jó rajzom tőle, akarom mondani cuki :D. DE nem így lett, meglepően jól teszik a dolgukat, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó ceruzáim lesznek ilyen olcsó áron és azok is pont Lora márkájúak , amikkel eddig csak rossz tapasztalataim voltak. innen is látszik, hogy nem éri meg drágábbak megvásárlása, mikor az orrunk előtt, elérhető áron hozzájuthatunk ilyen szépségekhez. :)


3 színt vettem, ebből 1 csillámos, ami annyira nem érvényesül egy szemsminknél, kemény 10 Ft-al drágább is volt, de azt hiszem tartósabb is mint a másik 2 ami csak simán fényesek és gyönyörűek.

Nincs nevük csak számuk
-Felül a bordó csillámos a 108-as 159Ft
-Zöld a 217-es 149Ft
-Kék 210-es 149Ft


A színük nagyon szép, azt hittem majd karistolni fogják a szememet, olyan kemények lesznek, de nem. Pont jók, nem nagyon puhák és nem is kemények, az a köztes állapot. Azáltal, hogy ilyenek és nem olyan puhák, hogy még hegyezni is alig lehet őket, tartósak. Egy 40 fokos napon simán kibírta úgy, hogy a szemhéjamon semmi alap nélkül elsatírozva alkalmaztam, a nap végére hibátlan állapotban volt a smink.

A kedvencem a kék, hisz istenszép színe van, a másik 2 sem kutya.


Itt látszik mennyire fényes a 2 szélső, míg a bordós, ha nem lennének elvétve benne kis csillámok (amik elég durvák sajnos) abszolút matt színnek lehetne titulálni.

Összességében én nagyon örülök, hogy megvettem őket és nem hagytam magam és törődtem bele, hogy a rossz élményekre tekintettel a Lora csak rossz márka lehet. Tuti, hogy veszek még más színt is, 1000%.

Nektek van Lora terméketek? Megvagytok vele elégedve?
Hogy tetszenek az újonc kis cerkáim? :P




10 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek! Annyit olvastam már erről a márkáról, hogy nagyon szeretném kipróbálni, de egyszerűen sehol sem találok... grrr...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én 100 Ft-osba vettem, de fodrászkellékesekbe is tuti fellelhető, de a 100-asba az tutttttttiiii :D

      Törlés
  2. ez a bordós-padlizsános szín nagyon szép!!

    VálaszTörlés
  3. Milyen szép színek! Ennyi pénzért meg pláne.

    VálaszTörlés
  4. szerintem akad valahol egy szemhély púder tőlük, nagyon szép a kék és zöld színű :)
    http://fashionparade-fanny.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  5. Úúúúristen, gyönyörű színek! *_*

    VálaszTörlés
  6. Wowww de szépek!!! Nekem a türkiz tetszett meg, de a másikakat is elfogadnám... És ilyen potom árért? Be kell néznek egy 100-asba :D

    VálaszTörlés
  7. én a bordósat szájkontúrnak használom,mert a csillámok miatt a szemem nem örül neki. egyébként arra tökéletes, nagyon harmonizál egy rúzsommal és egy szájfényemmel.:)

    VálaszTörlés
  8. Na lehet teszek még 1 próbát ezzel a márkával... az eurós boltban van ilyen állvány:D szemhéJpúdert vettem Lorát, lilát, meg egy triót, ami rózsaszínekből áll, nagyon imádom őket. Aztán vettem körömlakkokat és mindegyiket dobtam kifelé a kukába, azóta nem vettem semmit,de azt hiszem még egy próbát megér, nagyon szépek...;)

    VálaszTörlés