2013. február 22., péntek

Essence stay all day szemhéjkrémek 02-07 kifutó termékek !

A kifutó termékek között szerepel mind2 árnyalat, most 199 forintért lehet őket beszerezni, én még Szegeden sokat láttam belőlük, nem is értem, hiszen tök jók, azt hittem az elején, hogy mindenki ezeket fogja először elkapkodni, ezért is szereztem be őket én még a 349 forintos árukon.

Az aranyra mindenképp fájt a fogam, hisz gyönyörű, alapdarab, a kéket anyukámnak vettem, mert Ő csak kék színt visel a szemhéján. Egyébként meg még nem is használta, szóval lenyúltam tőle, ma ezzel a kékkel vagyok kisminkelve. Az állagukkal még nem vagyok kibékülve, eléggé kemények, és van hogy nem lesz egységes a szemen, ezért vigyázni kell vele. Ecsettel nem is próbálkoztam, csak újjal vált be nekem, tapasztalatból.


07-02


Kíváncsi leszek az új szortiment színeire, meg az áraira. Ha lesz olyan ami nagyon megtetszik tuti megveszem, mert minőségileg jó, tartós, alapnak is kiváló, nem kívánhatok többet.



Ti szoktatok krémes szemhéjszínt használni? Esetleg ilyen van a birtokotokban? 





5 megjegyzés:

  1. Az arany színűt nagyon szeretném, de nálunk már sehol sincs. :-(

    VálaszTörlés
  2. Az arany megvan, nekem is az keményebb (a másik árnyalat sokkal puhább volt megvételkor) volt, de összekevertem és már jó.

    VálaszTörlés
  3. Na az arany kéne én 1 Rossmanban vagy Dm-ben sem találkoztam vele, pedig többen is jártam, mindben már csak a számomra uncsi db-ok maradtak...:(

    VálaszTörlés
  4. Sajnálom, hogy arra felétek csajok már nem igen lehet kapni, itt még mindig vannak az akciós kosarakban elszórtan. Én most a lilára vadászom, muszáj lennie egynek még valahol :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem a Glammy Goes To... van meg, de annak is a felső rétege be volt már száradva (úgy nyertük tesóval), a boltokban meg amiket néztem, szinte már kövületek voltak :S

    VálaszTörlés