2013. február 23., szombat

Essence Stay Matt Lip Cream - 01 Velvet Rose

Már rengetegen írtak róla, de szükségét érzem megosztani az én véleményemet is, hisz nem vagyunk egyformák, ami másnak beválhat lehet nekünk pont nem. Sokan ódákat zengettek erről a termékről, ezért is vásároltam meg először csak 1-et a Velvet Rose árnyalatot, a többi 3-at is megszerettem volna venni, de tudatosan vásároltam és úgy döntöttem első nekifutásra csak egyet tesztelek és ha nem válna be nem lesz akkora kopp.



Először is. 4 szín közül választhatunk ami nem sok, de nem is kevés, hiszen én így sem tudtam választani, hogy melyik legyen az az egy amit elsőre kipróbálok. Valami nude-abb színre vágytam, ezért ezt vettem meg.



A csomagolása nagyon szép én mindig is szerettem a designukat a stay with me szájfényeknek is. Ez a kis duci külső, nagyon szimpi :) Matt feliratok, szürke kupak. Applikátort tekintve eltérő a szájfényektől már nem az a huplis hanem a normális. Személy szerint azzal sem volt problémám, sőt jobban szerettem/szeretem, valahogy több 'anyagot' vesz fel az a régi app. mint ez, de nem rossz. Nekem 2x kell belenyúlnom, hogy befedje az egész számat, szeretem vastagabban felvenni.



A szín gyönyörű, nagyon eltaláltam. Jól is áll (egó) nem az a hivalkodó, tényleg matt szájon, ennyi pénzért meg szerintem nagyon megéri (649 forint).Kicsit darabosra szárad, de nem vészes. A termék 4ml ami azt tekintve, hogy most mennyire rá vagyok kattanva lehet, hogy hamar el fog fogyni. Az illata kellemes, nem az a tolakodó, cukros, rágógumis illat.




Tartósságát nézve pedig igen meglepő. Valamiért észrevehetetlenül rajta marad a szájon órákon keresztül. Eszel-iszol, úgy érzed, hogy már rég nincs a szádon, tükörbe nézel és még mindig látszik valamicske szín és még mindig matt. Nem tudom hogy csinálja ez a termék. Azért természetesen vélhetően nem olyan evés-ivás után mintha frissen kentük volna fel, de nem is az a lényeg, hanem hogy még vállalható. Szépen kopik, kicsit szárítja a számat, ezért alá kell hidratálni, cserepes ajkakra fel ne merje kenni senki sem mert rémálom az Elm utcában...


A 4 szín. Nekem a piros kifejezetten tetszik még. Nektek melyik a befutó?




Titeket is lázba hozott ez a termék? Beszereztétek már vagy esetleg tervezitek? Melyik árnyalatot a 'sok' közül?




6 megjegyzés:

  1. A velvet rose és a soft nude. Én ezeket néztem ki, csak sajnos hozzánk még nem ért el.
    Nagyon jól áll neked ez a szín :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a soft nudetól valamiért félek, pedig képeken annyira gyönyörű csak kevés embernek áll jól :)

      Törlés
  2. Csak hasonló jókat tudok mondani. Imádom, hogy tartó és még akkor is gyönyörű mikor már órák óta fenn van.

    VálaszTörlés
  3. Remélem, nálunk (Szlovákiában)is kaphatóak lesznek. Nagyon szép mind a 4 szín.

    VálaszTörlés
  4. Ez van meg nekem is, de mind tetszik, bár a Soft Nude szerintem az a szín tipikusan ami nagyon kevés embernek áll jól :S

    VálaszTörlés