2013. február 14., csütörtök

Morzsa #1

Még mindig él bennem a nagy instagrammos, ma pár képpel készültem Nektek az utóbbi napokról/-ból :) Elneveztem Morzsának, szeretnék több ilyen poszttal jelentkezni, ha érdekel Titeket és szeretitek :)


NewYorkerbe vettem ezt a szép cipellőt 890Ft-ért. 40-es, egy számmal nagyobb mint a méretem, sírok, mert akármennyire is kitömöm, de kilépek belőle. Veszek hozzá egy specko talpbetétet hátha segít rajta.

Zöld hami tea :) Mostanában nagyon jól esik egy forró tea napközben.


Nagyon reggel volt még.


Ezen a télen még nem voltam beteg, pedig nagyon gyenge immunrendszerrel látott el az élet. Sok gyümölcs-zöldség és folyadékbevitel.


80 ft-on jóllaktam. Lidl kis bagett pizza. Yummy :)


Sosem voltam oda a tükörbe való fényképezgetéstől, de valamiért mostanában szeretem megörökíteni ilyen formában az aznapi outfitem :) Szeretnétek több hasonló képet?




Egy kis 'room-decor' karácsonyi fények, vagyis nem, nem azok. Engem nem arra emlékeztetnek konkrétan, de nagyon hangulatos, szép kék fényben pompázik tőle az egész szoba :)


Nem kihagyható dolog pedig, hogy PLL fan lettem, nagyon durva. Csak egy jelenet megnézésével kezdtem és azon kaptam magam, hogy kb 1 hétvége alatt kivégeztem egy évadot. :)


Nasikból sincs hiány, ez a hónap elég bűnözősre sikeredett. Szülinap meg minden egyéb. Sütöttem tiramisu tortát és persze az örök sütigyáros Mama sem adta alább és elhalmozott minket sok finomságokkal.


Nagyi zserbó. :)


Megleptem magam egy új parfümmel. Tudjátok mennyire mániákus vagyok. Bvlgari parfümöm meg még nem volt. A Rossmannba akciósan lehetett megvenni a 40ml-es kiszerelést az Omniából. Nagyon nőies és erős illat, imádom :)


Helia D BB krémét a napokban szereztem be, no komment, teszt hamarosan :)



Mára ennyi, hamarosan jövök tesztekkel, sminkekkel, már a napocska is előbujt a napokban, fotózhatok.

Szeretnétek több 'Morzsát' ? :)

Legyen szép napotok! :)
Anikó

2 megjegyzés:

  1. Uhh, a cipő de dögös, és ennyi pénzért kéremszépen így kifogni, nem semmi :D
    http://fashion-beauty-nails.blogspot.hu/

    VálaszTörlés