2013. május 22., szerda

Menta körömlakk+NYC rúzs+mizu?!


Úgy kerestem idáig a menta lakkokat, mint az igaz szerelmet. Jelentem az igaz szerelem még nem, de a tökéletes mentás körömlakk már meg van. Néha azt érzem, hogy inkább zöldbe nyúló szín és nem éppen mondható kifejezetten mentának..szerintetek? 

399 forintért vettem a Kincses Szigetbe. Sokan kérdeztétek mi ez, mármint a Kincses Sziget. Kérlek szépen ez egy szuper hely Szegeden. Minden van ami egy csajt letud venni a lábáról, ékszerek, bizsuk, sminkek, körömlakkok százai, ha nem ezrei, régebben voltak csokihegyek is, most már azt nem láttam, lehet csak vaksibb lettem, mint régen. Tényleg minden van itt, napszemüvegek, télen, karácsony közeledtével díszek, karácsonyfa, olyan mint egy százforintos talán, de sokkal jobb. Az eladók nem a kedvességükről híresek, köhööm, de nem is barátkozni megyek be. Lényeg, Juli Rosse a körömlakk neve, nagyon sok szép árnyalat található ennek a márkának a repertoárjában, nem kizárt, hogy veszek még, bár a Moyrák és a Miss Rose-ok olcsóbbak és hasonló minőségűek, ezt csak kipróbálni vettem és nem bántam meg. Gyorsan szárad, 2 réteg elég, én szeretek a 3-al bíbelődni, főleg, ha ilyen gyorsan megszárad, a színe egy igazán élénk, de mégis pasztellesebb, na ezt jól megmondtam. :D  


Borzasztó állapotban vannak a körmeim, nem sok lakk állja rajta a strapát. Másnapra már az egyik körmöm végéről megkopott, de még viselhető volt. 3 nap után mostam le, de nem azért mert vállalhatatlan volt, hanem mert meguntam, 2-3 napnál tovább nem hordok egy körömlakkot, mert ráunok a színére és újralakkozok. 




Van már 3 NYC rúzsom, szeretem őket, mert olcsóak és elég jó minőségűek. Ezt az árnyalatot 400 forintért vettem kb akciósan. A színe akkor tetszett, most sem förmedek el tőle, de már nem hidalok le tőle. Mostanában nekem a számon kicsit öreges színnek tűnik, de lehet ez csak annak az élménye, hogy reggel a buszon egy nénike úgy volt kirúzsozva a pinky mimky rúzsával, hogy a homloka is rúzsos volt :D
Na, mit ne mondjak vannak szebb árnyalatok is a display-en, szép nude színek vagy szebb pinkek, barackok, ezt a színt újra nem venném, magával az NYC-val semmi bajom, a rúzsok textúrája, tartóssága nekem megfelel. Ez az árnyalat a 419 English Rose.






A mizu az azu, hogy elutazom a hétvégén, határon túlra, ezért nem tudok posztolni, jelentkezni, csápolni, morze jeleket adni Nektek. Csak 3 napra megyek, kirándulunk egy kicsit, bulizunk, és megünnepeljük a szombaton esedékes 18. szülcsinapcsimat. Szurkoljatok, hogy jó időnk legyen, hogy tudjunk netán fürcsizni meg vízibiciklizni, stb, vagy már az is elég ha nem ázunk szarrá. :) Hazafelé jövet, vagyis már itthon, jövőhéten azt tervezem, hogy beveszem az Árkádot és csapatjuk egy kicsit Mecsuval, olyan régen vásároltunk, sok mindenre vágyom jelenleg amire a születésnapom okot is ad, hogy megvásároljam.

Ti elröffentek valamerre a hétvégén? Van valami programotok? Tetszenek a bemutatott termékek? Körömlakk, rúzs..melyik jön be Nektek jobban? :)

8 megjegyzés:

  1. nagyon szép a lakk és a rúzs is :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó színe van a lakknak :)

    VálaszTörlés
  3. a Feketesas utcába,kb 30 lépésnyire vándoroltak át a csokik, CsokiSziget azt hiszem a neve :) szép lakkocska :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Wááááóóóóó:D Csokisziget? :D Durva lehet! :)

      Törlés
  4. Utólag is Isten éltessen! :) De jó lenne még egyszer a mai eszemmel 18-nak lenni x)

    VálaszTörlés
  5. Szia. Nagyon szép színe van ennek a lakknak:) Tegnap én is bementem a kincsesbe vásárolgatni, de a csokik hiányoznak :( de majd benézek ebbe "csoki szigetbe" hátha megtalálom a csokikat, ugyanazon az árakon!:D

    VálaszTörlés