2015. november 13., péntek

Astor Soft Sensation Lipcolor Butter | 026 Royal Diva

Fúúú ezt de nehéz lesz ömlengés nélkül leírni, de megpróbálom. A címből már kiderül miről olvashattok ma, ez az Astornak egy rúzsa, ami igazából nem hagyományos rúzs verzióban kerül hozzánk, hanem egy kitekerős, talán rúzsceruzának vagy jumbo rúzs ceruzának lehetne ezt mondani, igazából fogalmam sincs, hogy milyen jelzővel kellene illetnem úgyhogy én csak egyszerűen rúzsnak fogom hívni.

Régóta szemezgettem vele, próbálgattam a kézfejemen, de azért nem vettem eddig meg, mert a Joy napokra tartogattam, ugyanis 50%-os Astor kupon lapult a katalógusban, amit én erre használtam fel. Szerettem volna már az első napon beszerezni, hogy ha annyira bejönne akkor S.O.S tudjak róla írni Nektek, hogy usgyi, még van idő, irány megvenni...hát, ez így is történt. Tudtam tudtam tudtam.




Már maga a szín is megfogott, nem voltam elsőnek odáig ezért a külsőért, és, hogy nem hagyományos ez a rúzs kiszerelés, de aztán egyre inkább megtetszett. Abban sem voltam biztos, hogy olyan színintenzitást kapok az ajkaimon, mint amilyet én elvárok, de aztán minden hozzá fűzött reményemet beváltotta.



A boltban picit hezitáltam egyébként, hogy ez e a tökéletes árnyalat, valamint nekem nagyon hasonlított a Rimmel Kate Moss matt 107-es rúzsához, úgyhogy félve vettem meg. Nem szerettem volna 2 tökre ugyanolyan árnyalatot, de szerencsére hazaérve, szembesítve a 2 rúzst szemmel látható volt a különbség, és még jobban elkezdtem imádni a Royal Divámat :)

Bal oldalt a Rimmel 107-es rúzsa, jobb oldalt pedig az Astor Royal Diva Matte krémes rúzsa


Szuper krémes, gyönyörű matt az ajkakon, egyedülálló szín ez a Royal Diva. Még a névválasztás is tökéletesre sikeredett Astoréknak. Közepesen tartós, azért ezen a színen lehet látni, ha lekopogat az ajkakról, de baromi egyszerű felkenni. Újra felkenésnél nem lesz darabos, nem lesz természetellenes.
Van egy kellemes, édeskés illata. Én kókuszosnak mondanám, de annyira nem zavaró. 2699 ft teljes áron, ennyit nem volt szívem érte kiadni, de -50%-al olcsóbban már sokkal inkább megérte.



Ti próbáltátok már? :) Tetszik a szín?




2 megjegyzés: