2016. január 6., szerda

Chanel Coco Mademoiselle DUPE | TESZT

Boldog újévet Lányok! Milyen gyorsan elrepült a 2015, igaz? Oda se neki, ebben az évben még klasszabb dolgok várnak ránk.

Sokat gondolkoztam, hogy mi legyen az év első bejegyzése, és mindent félretéve arra jutottam, hogy mi más is lehetne, mint egy szuper tény. Megtaláltam a tökéletes Coco Mademoiselle hasonmást!!!

Egy kedves nézőm/olvasóm hívta fel rá a figyelmemet, hogy a LIDL-ben lehet kapni, sajnálatos módon nálunk nem,  de Angliában azonban igen, illetve ha jól tudom Szlovákiában is és Szerbiában is elérhető.
Hajni elküldte nekem így hát ezt a parfümöt, amit innen is nagyon köszönök, és azóta nagy szeretettel használom a kicsikét.

Becses nevén a Suddenly- Madame Glamour nevet viseli. 50 ml-es EDP parfümről van szó. Klasszikus, letisztult csomagolása van, azonban az üvege nem túl bizalomgerjesztő, de úgy vagyok vele, hogy most szemet hunyok, hisz a belső fontosabb, mint a külső ebben az esetben is.



Eau De Parfum, bár sajnos így sem a legtartósabb, de nem is várom  el egy ilyen olcsó terméktől, azonban ezt leszámítva azért tűrhető, és oké, nem tart egész nap, de jó pár óráig azért érződik. Főleg ruhákon.

Illatát tekintve szinte 90%-ban ugyanaz, mint a Chanel, azonban azt vettem észre, hogy picit lágyabb. Míg a Chanel jóval erősebb kifújáskor, és a rá következendő pár percben, addig ez jóval lágyabban fújódik ki az üvegből, és hamarabb hordhatóvá válik, mint a nevesebb társa.

Mindent összevetve szerintem érdemes, legalább megszagolni főleg annak aki szereti az ilyesfajta elegáns, klasszikus illatokat, mint a Coco Madmoiselle.


                                                       Találkoztatok már ezzel a parfümmel?


2 megjegyzés:

  1. Ez már egy újabb változat. A régebbi kiadás meg volt nekem is imádtam. :)

    VálaszTörlés
  2. A videód hatására szagoltam meg ezt a parfümöt egy pesti lidlben. Nagyon meglepődtem mennyire ismerős illat, és nem azért mert már szagoltam volna az eredetit, hanem mert nagyon sok 30+-os ismerőröm használta ezt vagy az eredetit (nem tudom). Így csak az a bajom vele, hogy emlékeztet bizonyos személyekre.
    Viszont a csuklómon baromi tartós az illata. Nagyon erős, folyamatosan megcsapott, még szappanos kézmosás után is! Szerintem egy ezrest megér!

    VálaszTörlés