2016. május 25., szerda

Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Rúzs | Avagy a rúzs ami minden pénzt megér...

Hogy mi az amire a világ összes pénzét eltudnám költeni? Őőőő na jó, elég sok mindenre eltudnám költeni, de ami mindig is nagy hóbortom, és szerelmem volt azok a rúzsok.

Rúzsokból sosem elég. Jöhet olcsó, drága, folyékony, matt, fényes vagy metálos. Nem érdekel. Legyen az enyém és kész :D


Nagy nagy kedvencem, és talán a legkedvencebb sminkmárkám az Estée Lauder. Szinte minden termékükért odavagyok, és eladnám a fél karomat, hogyha nem lenne pénzem valamelyiket terméküket megvenni, de én annyira akarnám.
Az Estée Lauder Pure Color Envy rúzsokat mikor megláttam évekkel ezelőtt a boltban egyből leesett az állam. Akkor még nagy álomnak tűntek, de pár héttel ezelőtt olyan szerencsés helyzetben voltam, hogy végre megkaparinthattam 2 gyönyörűséges rúzst a termékcsaládból.



Szerettem volna egy hétköznapi, egy olyan joly joker színt amit minden egyes nap felkenhetek, és önbizalmat ad. Nagyon nehezen választottam ki melyiket szeretném, és az utolsó 2 árnyalat közül ami bent maradt a pakliban egyszerűen nem tudtam választani, ezért muszáj volt mindkettőt beszereznem, hogy ne az legyen, hogy megbánom, hogy mért ezt vagy mért azt vettem. Jó logika, ugye? :)

A 2 árnyalat amit vettem eléggé közel vannak egymáshoz szín ügyileg. Az egyik a 210-es Impulsive a másik pedig a 220-as Powerful. (Ááá hogy mennyire tökéletes névválasztások)


A 210-es teljesítette az álmomat abból a szempontból, hogy egy nagyon üde, és visszafogott hétköznapi szín, míg a 220-as jóval sötétebb, és feltűnőbb rózsaszín, de még mindig szívesen kenem fel akár a hét minden napján.
210 Impulsive

220 Powerful

A csomagolásukról szeretnék először ódákat zengeni, ugyanis nézzétek ezt a megtestesült eleganciát. Szavakba nem lehet foglalni mennyire jó érzés kézbe venni, és mennyire minőségi a csomagolás. Egyszerűen fantasztikus. A tetejük mágneses, jól záródik, szépen rákattan, abszolút táskabarát. Más rúzsokhoz képest eléggé nehezek, szinte már indokolatlanul nehezek.

Mindkettő nagyon krémes, szépen felfekszenek az ajkakra. Órákat kibírnak úgy, hogy meg sem mozdulnak, és még hidratálják is az ajkakat.



A színekkel nem lőttem mellé, áldom az eszem, hogy mindkettőt megrendeltem. Rengeteg csodás szín van, a választás nagyon nehéz. Én kb 2 hetet agyaltam, hogy végül akkor melyik is legyen a befutó.

Nem egyszer fognak még nálam felbukkanni, amióta megvannak szinte csak őket használom. Azt mondom minden fillért megérnek. Douglas üzleteiben 9600 forintos darabárért vesztegetik őket. Kuponos akciók keretein belül érdemes azért beszerezni őket, ha valaki spórolni szeretne rajtuk, vagy akár online is megrendelhetőek. Én durván 2000 forinttal olcsóbban vettem meg őket INNEN


1 megjegyzés: