2016. október 24., hétfő

MAC Myth | Misztikus nude

Nem is értem miért kellett ennyit várni erre a tesztre, ne haragudjatok, de most IGEN! végre elhozom Nektek a várva várt tesztet a MAC Myth ikonikus ajakruzsáról. (nem működik a hosszu u betűm, elnézéseteket kérem)


Tudom, sokkal esztétikusabb lenne, ha az érintetlen ruzst fotóztam volna, de sajna annyira magával ragadott anno, kb 1 éve ez a szín, hogy azonnal nekiestem, és esélye se volt a kicsikének, hogy érintetlen állapotában készüljön róla fotó. :(

Ez a kép színhelyesebb...


Nekem Ő egy nagyon fontos darab, igazából azért (is) mert a legelső MAC ruzsom, és nála kezdődött minden. Az egész agymenés, és a MAC ruzsimádat.


Szerintem méltán egy ikonikus darab, nagyon nude, szerintem nagyon különleges szín. Ilyen színnel biztos nem találkozol a drogériák polcain. (persze ami jó minőségű is egyben ;) )



 Egy barackos, nude színről van szó, ami szinte megfoghatatlan....vagyis leírhatatlan. Olykor inkább sárgásabbnak látom, néha barnásnak, de egy ami tuti, eléggé világos. Személy szerint én csakis a világos bőrűeknek tudnám elképzelni (amilyen én is vagyok), ugyanis sötétebb bőrön talán már tulságosan természetellenesnek tűnhet.




Nagyon nehéz fotózni ezt a színt,szinte minden képen más színt lehetett benne látni.


Satin finishről van szó, azaz ilyen félmatt szerű, icipicit szárít, illetve én ajánlanék mellé szájceruzát, hogy szebb legyen az összkép.


Összességében, mint minden MAC ruzs szerintem nagyon jól teljesít, tartós, valóban egy különleges szín. Negatívumként felróható, hogy nem minden bőrszínnel kompatibilis :(




1 megjegyzés: