2017. június 2., péntek

Avon True Matt Hatású Rúzs | Új színek

Ti találkoztatok már olyan nem folyékony matt rúzzsal, ami tökéletes? Mármint tényleg matt, nem csúszik mászik és még kényelmes is? Hát én sem. Vagyis...ez idáig.

Hogy őszinte legyek nem is nagyon vonzottak ezek a fajta matt rúzsok, hiszen szerintem nehéz tényleg matt formulát kialakítani egy "tekerős" rúzsnál. A tapasztalataimból kiindulva. Mindegyik félmatt volt, amik 1-2 óra viselés után még azt a kis matt hatásukat is elvesztették. Vagy ha mégis bírták, és még mattnak is lehetett mondani akkor elviselhetetlen volt az ajkakon és ajakceruza nélkül képtelen volt őket hordani.

Nem újdonság már az Avon True Matt hatású rúzsai, azonban 3 új árnyalattal bővült a színskála. Örömmel kezdtem neki a tesztelésüknek, hisz eddig amilyen avon rúzsokat próbáltam minddel pozitív kapcsolatom volt.

A 3 új szín balról jobbra: Rouged Perfection. Pink Passion, Rose awakening


A színek gyönyörűek, de kedvencem mégis a Rose Awakening árnyalat amihez hasonlót még említeni se tudok. Egyszerűen mesés. A bal szélső (Rouged Perfection) nude egy mindennapi szín, ami szinte már egy tökéletes hétköznapi nude, megy bármilyen sminkhez, bármilyen alkalomra. Pink Passion egy viselhető rózsaszín ami elsőre túl soknak tűnhet, de szintén bármilyen alkalomra el tudom képzelni, és nem túl barbi babás.

A képek talán nem a legélesebbek, de mindegyik színhelyes és előben is ilyenek.

Rose Awakening
Rouged Perfection
Pink Passion

Nagyon krémes textúrájuk van, öröm az ajkakra kenni. Végig jó érzés az ajkakon, nem szárít, nem emeli ki az ajkakon lévő barázdákat. Tartósságuk viszont eltérő. Míg a Rose Awakening képes egy fél napot fent lenni, addig pl a Pink Passion hamar lekopik (2-3 óra). Nagy átlagba számolva őket azért jó a tartósságuk, meg hát könnyű is őket bárhol újra kenni, úgyhogy én simán adnék nekik egy 5öst.
A csomagulásuk masszív, és matt. Masszív matt. Táskába bedobós, jól záródós.Finishük matt, nem kell azt várni, hogy úgy száradnak és olyan végeredmény lesz az ajkakon, mint egy folyékony matt rúzs ami betonként szárad az ajkakra, de határozottan kivehető, hogy nem egy "átlagos" basic finishű rúzsról van szó.

Összességében én imádom őket, nagyon jó rúzsok, amiket 1000 forint körül / vagy akciósan még olcsóbban be lehet szerezni.Nektek melyik szín tetszik a legjobban? Próbáltátok már ezt a termékcsaládot?
1 megjegyzés:

  1. Érdekes, mert szerintem a Mac tekerős matt rúzsai is jók, nekem pl. a Heroine, Frank-n-Furter és a Ruby woo van meg, de tökéletesen mattok és tartósak is. Tény, hogy picit szárítanak, de én úgy szoktam felvinni, hogy reggel készülődés előtt még ajakápolót használok, majd a rúzs felvitele előtt letörlöm és így már oké. Jobban is szeretem őket, mint a folyékony matt rúzsokat, mert azok rajtam mind borzalmasan kopnak.

    VálaszTörlés