2015. augusztus 27., csütörtök

Koreai BB krém | Missha Perfect Cover teszt

Ki ne ismerné a jó öreg koreai bb krémeket. Jó magam ezeket próbáltam ki először, és utána jöttek a drogériás társaik. Mostanában már CC krémek, meg DD krémek is vannak. Persze mind ugyanazt tudja csak egy jó csengő, újdonságnak ható név mögé kell ezt már rejteniük.

Legelső koreai bb-m az a Skinfood Aloe Sun volt. Azt is imádtam, de aztán erősebb fedést szerettem volna, és döntöttem még kb 2 éve a Missha mellett. Akkor még 2 opció volt. A magy bbkrem.hu-ról rendelni horror áron, vagy ebay-en keresgélni, és rátalálni az eredetikre (ugyanis sokan hamisítják ám őket). Én az utóbbit választottam, és onnan rendeltem egy 20ml-es kiszerelést. Még így is sokalltam, kb 2500 ft volt már akkor. Most meg hááát...jó, ha 3 ezerért talál az ember (persze eredetit, kamu már van 1500ért is, de én nem bízom bennük).

Ki-be rakosgattam a kosaramból, mindig úgy voltam vele, hogy jaj 2 hetet kell rá várni, de végül oda jutottam nem rendelem meg. Volt elég alapozóm, és jött a nyár, akkor is inkább alapozót használtam, nem akartam belefektetni. Aztán böngésztem az iparfümériát, és megtaláltam. Nem is tudtam, hogy lehet náluk kapni. Igazából én leragadtam a parfümjeiknél, mást nem is nagyon nézegettem. Elérhető 20 és 50 ml-es kiszerelésben is. A 20 ml 2350 ft, úgyhogy olcsóbb, mint ebay-en. Az 50 ml-es itt is húzós, kb 6000 ft, de én megvagyok kb 2-3 hónapig ezzel a 20 ml-essel is.

Most pedig jöjjön maga a teszt. Milyen is, mennyire szeretem, megéri e az árát.

Ár: 2350 ft itt -> http://www.iparfumeria.hu/missha/m-perfect-cover-bb-krem-mini/

Kiszerelés: 20 ml

Csomagolás: Papírdobozban, kinyomós kiszerelés

Fedés: 5/4

Tartósság: 5/3,5

Felvitel: kézzel vagy ecsettel célszerű

Illat: erősebb krém illat

Finish: eléggé fénylik tőle a bőröm, főleg nyáron. Púderezni kötelező.


Nekem a No.21-es árnyalatban van meg. Ez elég világos, de van egy 13-as is ami már az extrém világos bőrűeknek való. Van még egy 23-as árnyalat, ez már normál bőrre van, átlagos barnasággal, de valamennyire mindegyik szín igazodik a bőrszínhez felvitel után.

 

Jöjjenek a képek :)









Összesítés: Szeretem, mert eléggé erős fedése van egy BB krémhez képest. Én kézzel szoktam felvinni, nagyon egyszerű, és gyors megoldás. Szépen oszlik el, nem lesz foltos. Felvitel után így a nagy melegben, 40 fokban, eléggé fénylik tőle a bőröm. Én kivétel nélkül mindig púderrel fixálom. Tartóssága nem kiemelkedő, főleg nyáron, mikor meglehetősen többet izzadok. Télen mikor használtam ezzel nem volt gond. SPF 20at tartalmaz, úgyhogy nem kell külön fényvédőt használni mellette. Ez pozitívum. Viszonylag kevés is elég belőle, a csőrrel szépen lehet adagolni a terméket. Normál, enyhén zsíros bőrűeknek ajánlanám.




Ti próbáltátok már? Melyik cég BB krémét preferáljátok? Próbáltatok már koreait?


2 megjegyzés:

  1. Nem rossz, nem rossz! :-) Csekkolom is a linken. Köszi a tesztet!

    VálaszTörlés
  2. Jól hangzik, én se tudtam hogy lehet kapni magyar oldalon. Megnézem magamnak. :)

    VálaszTörlés