2015. augusztus 14., péntek

Mit viszek a nyaralásra | Sminkek...

Vasárnap indulunk Bracra, 1 hetet fogunk ott tölteni. Már nagyon izgulok. A mai bejegyzésben megmutatom miket viszek magammal smink ügyileg. Úgy döntöttem nem fogok sok dolgot magammal vinni, ugyanis 6D-s pillát csináltatok magamnak, így valamennyire ez is fogja képezni a napi sminkemet, és úgyis egész nap úton leszünk, strandolunk.

Azért mégis viszek pár terméket, ha esetleg este elmennénk vacsizni, vagy sétálni a parton, vagy fotózni. Szóval nyugodtabb vagyok, ha van nálam egy alapkészlet.

Legelőször kb a fél sminktáramat beraktam a bőröndbe, de rájöttem, hogy felesleges, és most úgy érzem ezekkel meg leszek 1 hétig.

Azokat a termékeket amiket online vásároltam megnézhetitek a termék neve mellett található "link"-re kattintva, ha érdekel Titeket. 

Amiket viszek:




Arc:  Elmaradhatatlan a primer, hiszen nagyon meleg lesz, és ha sminkelek mindenképp kell az alapozás alá, hogy szépen tartson. A kedvenc primerem a Rimmel Lasting Finish sminkalapja.
Úgy döntöttem, hogy 2 alapozót viszek magammal. Az egyik amit legtöbbször, és kb minden nap felfogok kenni, ez a Missha BB kréme (link), ugyanis 20-as fényvédőt tartalmaz, így véd valamennyire az uv sugaraktól, valamint az Estée Lauder Double wear alapozómat (link), amit estékre, esetleg ha elmegyünk valami szórakozóhelyre akkor fogok viselni.
A Catrice Camouflage korrektora nem maradhat el, ha nem is alapozok, de a bőrhibáimat szeretném elfedni, ha nem a partra megyünk, hanem szétnézni, kirándulni.
Púder ügyileg is sokat agyaltam, hogy melyik lesz a legjobb. Egy kicsit még mindig bizonytalan vagyok, de úgy néz ki a Rimmel Lasting Finish púder alapozója lesz.
Nagyon örülök, hogy van a repertoráramban egy ilyen duó, így nem kell külön bronzosítót és pirosítót vinnem. Ez a Flormar duó kielégíti a szükségleteimet a hétre.
Highlightert is viszek, ezen még gondolkozom, hogy tényleg kell-e, de nem sok helyet foglal, így bedobtam. Szép fénye van a Lovely Silver termékének.

Befestettem a szemöldökömet tartós festékkel, de azért viszem a biztonság kedvéért az avonos 4-es palettámat Moccha Latte árnyalatban.


Szem: Szempillaspirált nem viszek, hiszen lesz műszempillám, tust sem viszek, mert azt nem fogom tudni lemosni úgy, hogy ne érje a pillákat, így csak egy palettát viszek és valószínű, hogy nem fogok ilyen-olyan füstös sminkeket csinálni, hanem csak egy szép bronzos színt viszek majd fel az egész szemhéjra. Erre a feladatra a Lovely Nude palettáját választottam. Imádom.
Szemceruzát viszek, az valahogy mindig kell, és ha semmi mást nem csinálok csak a vízvonalra húzok egy vonalat már akkor is szinte mintha teljes sminkben lennék a műszempilláknak köszönhetően. Az Avon Gel Eyeliner-t viszem magammal fekete színben.


Száj: Itt is kicsit túlzásba estem elsőre. Aztán végülis elég jól sikerült leszűkíteni a kört. Viszek egy lerobbanthatatlan Long Lasting ajakrúzst. Szép lilás, rózsaszínes. Egy klasszikus piros Rimmel Kate Moss 01-es rúzst, valamint a Kate Moss Matte kollekciójából a 101-es rózsaszínes natúr színt is bedobtam. Mostanában nagyon szeretem az essence matt nude rúzsát, ez a "my lips just better" kategória.
1 szájfényt viszek, a kedvencemet. Ez pedig a Rimmel Oh my Gloss "Glossaholic" árnyalatban.




És igazából ennyi. Se több se kevesebb. Remélem elég lesz. Bár inkább gondolom vigyek többet, mint kevesebbet nehogy az legyen, hogy "jaj ezt meg azt otthon hagytam" és pont az kellene, és aztán meg rosszul érzem magam amiatt.




Ti szoktatok sminket vinni a nyaralásokra? Mik azok amik nélkül el sem indultok? :)





2 megjegyzés:

  1. Általában nem viszek, maximum egy szempillaspirált, abból is csak vízállót. A dög melegben le fog olvadni rólam minden, hiába a szemhéjbázis, meg ilyenek. Sajnos ez az idő nem alkalmas arra, hogy sminkeljek. Ennek köszönhetően az alapozóról is leszoktam, és sokkkkkal sokkal szebb az arcbőröm, pedig előtte brutális volt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem én sem fogok minden nap sminkelni. Sőt. De azért megnyugtat, hogyha netán kedvem támadna akkor mindenem van egy tökéletes sminkhez :)

      Törlés