2016. február 15., hétfő

Blistex | Hidratálás, csillogás, puhaság..

A Blistex háza táján is megjelent pár újdonság, és azok között a szerencsések között voltam, akik ezt kipróbálhatták első kézből.

3 termék érkezett hozzám, és nagyon nagy lelkesedéssel álltam nekik a tesztelésüknek.


A Blistex egy 1947-ben alapított amerikai márka, mely ajakápolók gyártására szakosodott.  Ma a márka termékeit a világ több mint 80 országában árusítják.
A Blistex kínálatában többek között regeneráló ajakápolót, masszírozó ajakápolót, nyugtató ajakápolót találunk.


Az első amit kipróbáltam -tippelj- az a színezett ajakápolójuk volt. Megdöbbenve tapasztaltam mennyire erős színe van, ahhoz képest...Sokkal jobban megszerettem, mint a Baby Lipseket. Sokkal erősebben hidratál, tartósabb, nincs fura érzete mikor az ajkaimon van. Egyszóval: csodás.

A klasszikus tekerős, átlátszós verzió az all time favorite, hiszen ez már régóta a boltok polcain van, és akárhányszor extrém cserepesre fújta a szél az ajkaimat, őt vettem elő, hogy segítsen orvosolni.
Még mindig ugyanaz a szuper formula, 1 éjszaka alatt enyhíti a húzódást, és puhítja az ajkakat.

Ami a legnagyobb újdonság volt, az ez a nyugtató krém, amit, hogy őszinte legyek nem tudtam elviselni, ezért nem én, hanem G. tesztelte nekünk.
Az utóbbi időkben neki valami brutális módon kiszáradt a szája, nem is értettük, hogy lehet valakinek ennyire. Sajnos az időjárás is hozzájárult ehhez, plusz még az is, hogy nem iszik elég folyadékot. Lényeg, hogy 2 nap alatt, vagyis 2x-i használat alatt csodásan rendbe tette az ajkait.
Nekem nagyon nem tetszik benne ez a nagyon erős, mentolos "íz", vagy illat. Ezért is nem kentem fel az én számra, és nem én teszteltem. Sajnálom, de utálom a mentolos dolgokat, ennek pedig elég erős illata/íze van.
Ez persze nem von le az értékéből, hiszen jól szuperál, életmentő segítség cserepes ajkakra.A Blistex márka eddig is, de biztos vagyok benne, hogy ezután is nagy kedvencem lesz.

Ajánlott fogyasztói áruk:

Blistex Lip Brillance 3,7 g: 499,-  Blistex ajaknyugtató krém: 499,- Blistex Classic: 399,-


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése