2016. március 30., szerda

Clinique High Impact Szempillaspirál | Több ezer forint egy ilyen spirálért?!?!

Régóta szerettem volna már kipróbálni ezt a spirált, évekkel ezelőtt ódákat zengtek róla a blogosak, és igazából mindenki. Hozzám most jutott csak el, vagyis hát lassan 2 hónapja nálam van.

Clinique High impact spirálja krémmánián is sok dicséretet zsebelt be, így számomra nem volt sokáig kérdéses, hogy valóban kell e ez nekem.



Fekete színben, nem vízálló verzióban van meg nekem. A keféje a legegyszerűbb, alap kefék közé sorolandó. Azt hittem, hogy ezáltal majd milyen szuper pilláim lesznek egycsapásra, hisz a sok sok fura alakú spirál eddig nekem nem jött be, és arra gondoltam ezáltal, hogy lehet nekem ez nyeri majd el a tetszésemet.



Így lett? Így. A keféjével semmi probléma, imádom. Puha, nem az a gumis, szúrós fajta. Viszont maga a spirál nagyon folyik,  és kenődik felvitel során (utána már nem). Főleg az elején mikor elkezdtem használni. Próbáltam kivárni hátha az idő múlásával -mint a Maybelline Lash Sensational- majd kicsit besűrűsödik és jobban fekszik majd a pillákon, de sajnos lassan 2 hónap elteltével se történt ez meg.

1 rétegben is összetapasztja a pillákat, 2ben is, 3ban. Minél több annál póklábasabb a hatás. Egyetlen egy dologért nem vágtam még ki a kukába. Másik spirállal kombinálva brutális végeredményt kaphatunk.
Vagyis inkább más spirál keféjével a végén átmenve rajta..ugyanis a legvégén mikor totálisan összetapadtak a pillák, átmegyek a Lovely Curling pump up spirál keféjével a pillákon és voilá. Szuper szétválasztott, dús pillákat kapunk.

Összességében egy dolog ami biztos: Semmi extrát nem ad. De legalább nem kenődik el egyáltalán a nap végén. Tartós, nem maszatolódik, illetve viszonylag ívelt és hosszú pillákat képes csinálni.





DE! sajnos nem gondolom, hogy megérne nekem még egyszer 5800 forintot. Sokkal jobb spirált talál az ember a drogériákban ennél, és természetesen kevesebb pénzért.

Amit még észrevettem vele kapcsolatban, hogy marha sok idő míg szép pillákat ér el vele az ember. Én alapból utálok spirálozni, szeretem hamar letudni, de ezzel egy jó 5 percet el kell pepecseljek, hogy ilyen -mint a képeken látható- eredményt érjek el vele.


Ti mit gondoltok? Kipróbálnátok?


6 megjegyzés:

  1. Par eve probaltam, de nekem sem jott be. Sokadszori "huzasra" er el valamit es az sem az igazi. A legutobbi pixiboxban volt egy artdeco spiral, na az pont ugyanilyen.
    Barbi

    VálaszTörlés
  2. Én szerettem nagyon. Bár valóban sok időbe telik mire szép végeredményt érünk el,de én szerettem a természetes hatását magamon.

    Ismersz esetleg olyan jó drogériás spirált,aminek ilyen a keféje és nem az a szilikonos/gumis/szúrós?

    Köszi válaszod előre is.

    Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drogériásat így hirtelen nem tudok, de az Avon Color Trend részlegből a spirálnak (ha még kapható) ugyanilyen keféje van :)

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Nekem mindig van egy mini változat talonban, mert én kifejezetten szeretem a természetes és puha pillákat, amit lehet vele készíteni. Szerintem, te mást vársz a spiráltól azért nem tetszett :-) De, ugye mindenkinek más jön be.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valóban én más várok. Én jobban szeretem a dús, szétválasztott pillákat. :)

      Törlés