2016. április 3., vasárnap

African Spa Újdonságok | Kényeztetés a férfiaknak is...

Ezt a posztot nem én fogom írni, illetve nem az én tapasztalataimon alapul. Gábor vállalta azt a szuper feladatot, hogy leteszteljen pár újdonságot, és véleményt alkosson a termékekről.

Azon szerencsések közé tartoztunk, vagyis hát kedves párom, hogy tesztelhette az African Spa egyes termékeit.
Konkrétan 5 termék lapult a dobozban, melyek arra vártak, hogy szakállat érinthessenek. :)



Illatmentes Szakáll mosó:

Egy minimális illata van a tubusból szagolva, de miután lemostuk a szakállról egyáltalán nem érződik semmi. Állagát tekintve krémes, kifejezetten híg, folyós. Az adagolással vigyázni kell. Tenyérbe, illetve szakállba bedörzsölve jól habzik, nem áll össze/nem csomósodik tőle a szakáll. Könnyen kimosható, az érzékeny bőrt sem irritálja.
Érdemes naponta használni, hogy a nap során felgyülemlett szennyeződéseket eltávolítsuk a szakáll mélyéről. (Főleg, ha valaki waxot, vagy vajat használ, könnyeben megragad benne a kosz a nap folyamán)

Szakáll olaj:

Szintén illatmentes verzióban került hozzám -ennek az az oka, hogy ne keveredjenek az illatok, ugyanis én napi szinten szoktam parfümöt használni- a 30ml-es kiszerelés. 20 fok alatti hőmérsékletnél kicsit besűrűsödik, és nehezebben adagolható, ilyenkor érdemes radiátorra rátenni 1 percre, utána folyékonyabb lesz, és könnyebben adagolható. Felvitele könnyű és egyszerű. Az olaj a bőrt is érheti, nem lesz tőle irritált. Ez a kiszerelés napi használat mellett -szakállmérettől függően- kb 1,5-2 hónapig elegendő. Akár 4-5mm-es borostát is szépen puhítja.
A többi illatváltozatot is érdemes kipróbálni azoknak, akik szeretnének valami újat kipróbálni, több fajta is elérhető a webshopon keresztül.

Bajusz Wax:

15ml-es apró kis kiszerelés, de a méretéhez képest abszolút kiadós. Nem kifejezetten ajánlanám szakállra, ez valóban bajuszra való. Manapság újra divatba került a pödört bajusz, annak az elkészítésére tudnám inkább elképzelni ezt a terméket. Állagát tekintve nagyon kemény, körömmel érdemes kikaparni, tenyérben a bőr melegétől, dörzsölés hatására könnyen eldolgozható. Nem darabos, nem színezi meg a szakállat. Természetes matt hatást kelt.

Szakáll Vaj:
2 illatban került hozzám, az egyik a már ismert illatmentes verzió, a másik a "Natural Fragrance".
Az illatmentes vaj állaga szintén kemény, szobahőmérsékleten is. Körömmel érdemes adagolni, tenyérben felmelegítve valóban vajas, híg, szinte olaj állaga lesz, amivel könnyen ápolható a szakáll. Ajánlatos az esti rutin bevezetésére, a szakállmosó használata után. Bizonyos bőrtípusoknál vagy szakálltípusoknál, ha a lemosó kiszáradást eredményezne a vaj használatával puhává és selymessé tehető, mind a bőr, mind a szakáll. Gyorsan felszívódik, nem hagy nyomot a ruhán, párnán. Nem lesz tőle gubancos a szakáll.

A "Natural Fragrance" verzió számomra ugyanazt biztosította, csak az illata nagyon fanyar, és gyümölcsös volt, melyet nem igazán tudtam magamon elviselni.


Mindent összevetve, aki komolyan veszi a szakáll ápolását, és karbantartását azoknak napi rendszerességgel érdemes használniuk ezen termékeket.




Aki esetleg kiszeretné próbálni a szakállnövesztést, illetve a termékeket látogasson el egy szakavatott borbély szalonba, ahol hozzáértők segítségével kialakítható a tökéletes szakáll forma, és az igényes megjelenés.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése