2012. május 11., péntek

15-ös korrektor paletta

Már egy ideje megérkezett a várva várt korrektor palettám amit az ebay-ről rendeltem hihetetlenül nevetséges 5.16$-os áron. Ez a paletta egyenesen arányos a Coastal Scents 15-ös korrektor palettájával csak kb a töredékéért lehet beszerezni ebay-ről. Nagyon régóta szerettem volna egy jó korrektort, nem mintha az eddigiek nem lettek volna jók, de valami professzionálisabbra vágytam. Nagyon tetszik ebben, hogy kitudom keverni magamnak a saját színemet és, hogy viszonylag sok terméket kapunk ennyiért.
Így az elején lelövöm a poént, de ez életem legjobb, sőt a legeslegjobb korrektora.
Bocsi a túlzott áradozásról, de csak így tudom ezt a terméket véleményezni...
Komolyan heves szívdobogás jellemez mikor ránézek, mert annyira tetszik :DD ez már beteges :o


Mint említettem rengeteg bőrszín található benne, a nagyon világostól a tényleg szinte néger bőrszínig bárki kikeverheti a magának maximálisan passzoló színt.
Ezen kívül található még benne 1 fényes highlight szín is, ami kicsit keményebb mint a többi, de abszolút jól kezelhető. Van még benne egy zöldes szín is ami a piros foltok eltüntetésére funkcionál, ami felkenve, bőrön inkább fehéres mint zöld így teljes mértékben nem tudja eltüntetni a pirosságot, de én az utóbbi időkben elkezdtem primer gyanánt használni, nagyon jól tartósítja az alapozót a homlokomnál amit rendszeresen lekönyöklök :)
A lila szín a sárgásabb foltokra jöhet jól bár ez szerintem ritka, de pl ezt használhatjuk szemhéjalapnak is, ugyanúgy mint a sötétebb színek is. A legsötétebb színt én olykor-olykor akár kontúrozásra is használom, jól tölti be ezt a szerepet is.

A csomagolása masszív, én meleg szívvel utaznék vele, dobnám be a táskámba, mert jól záródik, nem fityeg, lifeg, kattog, zörög...stb :)



Én az 1. sor 3.-ját és az utolsó sor 3.-ját szoktam intenzíven használni, de olykor más színekbe is belenyúlok.

Ami még egy icipicit zavar az az, hogy bele kell nyúlni és ez számomra nem túl higiénikus megoldás, hisz akarva, akaratlanul belekerülhetnek bacik..stb és hát ez vezethet ahhoz is, hogy előbb romlik a termék vagy az arcra felkerülve irritációt, vagy esetleg pattanásokat okoznak.
Ezért mindig ügyelek arra, hogy tiszta kézzel nyúlkáljak bele, ez fontos !!!


Előtte-utána képek, hál' istennek nekem végre normalizálódott a helyzet az arcomat illetőleg, így megkértem barátnőmet, hogy had lehessen az ő homloka az én tesztalanyom :D

Előtte


Utána


A képek magukért beszélnek, tökéletesen elfedték még ezeket a nagyobb pattikat is és nem használtam rá kiló számmal, épp csak belenyúltam, de természetesen építeni is ugyanolyan jól lehet. :)

Egy szóval ez egy remek paletta és mindenkinek ajánlom a megvételét akár ebay-ről akár más beszerzési helyekről. 

Ti próbáltátok már ezt a palettát? Van kedvenc korrektorotok?

Puszi: nikó

12 megjegyzés:

  1. wow.

    egyébként a lilás-lazacos cucc a korrektorokban a szem alatti karikára van tervezve. más kérdés,h anem mindig sikerül.:D

    jól néz ki nagyon:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hiszem, hogy a lila szín a karikákra lennének jók, hisz ha jobban belegondolunk lilás, barnás színű a legtöbb karika, inkább kiemelné azt.

      Törlés
  2. Nagyon teccik!:D
    be tudod nekem linkelni,hogy kitől vetted?kösziiiii :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos már nem tudom kitől vettem, de rákerestem és még olcsóbban mint én találtam, top rated eladótól beszerezheted, ennyiért nagyon nagyon megéri, gondolkozom, hogy veszek még egyet :D szóval ha esetleg szeretnél csapj le rá :D

      http://www.ebay.com/itm/15-colors-makeup-Eyeshadow-Camouflage-Facial-Concealer-Neutral-Palette-Cream-/320893324506?pt=US_Makeup_Face&hash=item4ab6bb8cda#ht_3189wt_1185

      Törlés
    2. Köszönöm :)

      Törlés
  3. szuper! azt hiszem én is beszerzem mostmár :) köszi a tippet!

    VálaszTörlés
  4. Tényleg nagyon meggyőző, bár én mostanában mindig úgy járok a korrektorommal, h beül a szem alatti pici redőkbe, amik nem is látszanak, h ha nincs rajtam korrektor. Azt hiszem két választásom van: vagy rendelek egy ilyen palettát, vagy többet alszom. Köszi a bejegyzést, tényleg várva várt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont kifelejtettem belőle, hogy a szem alatti részre kifejezetten ajánlom, mert nagyon szépen fed ott is és egyáltalán nem ül bele az apró ráncokba.

      Törlés
    2. Meggyőztél, szerintem jönni fog a kicsike! :)

      Törlés
  5. wow, nagyon szép a fedése :) nem szárít nagyon?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, sőt, szem alatti karikákra ha teszek és este lemosom a sminket, sokkal puhábbnak érzem a bőrt, mintha pl az Essence korrektorát használnám :)
      A száraz részeket az arcomon, mint pl egy leszáradó pattanás, még azokat sem emeli ki vagy szárítaná jobban.

      Törlés