2012. május 28., hétfő

Akciós Rimmel lakkok! :)

Még a múlt héten sikerült lecsapni 3 akciós Rimmel lakkra. A fekete és a pasztell sárga 179 Ft-ba, míg a kék 250 Ft-ba került. Nagyon megörültem, mert még nem próbáltam Rimmel lakkot, szóval egyértelmű volt, hogy a nagy választékból ami akkor volt elhozok pár darabot. Így visszagondolva nagyon nagyon bánom, hogy nem vettem meg azt a pirosat, zöldet, fehéret és bézst amit még kiszemeltem, de úgy voltam vele lehet, hogy nem is fog tetszeni, nem lesz jó, lepattog hamar, először leakartam 1-2-őt tesztelni és ha azok jók visszamenni a többiért. Megszívtam, mert mire visszamentem tökre kifosztották, nem is értem, pedig rengeteg volt belőle még mikor elsőre lestem be a centrumi Rossmannba. Egyébként a pasztell sárga és a kék egyértelmű volt, hogy jönni fog velem haza, nem is cicóztam egyből repült a kosárba. A feketével voltam úgy, hogy nincs szükségem rá, meg amúgy is van egy mélylilás-feketém, jó az, de mégis elcsábított. Full feketére valószínűleg nem fogom vele festegetni a körmöm, nem vagyok én emo vagy rocker :D

Az egyik a 60 seconds kiadásból van (kék) a másik kettő pedig I love Lasting Finish, de a pasztell gyümis, citromos kiadásos. :)

Balról jobbra:

058 Lemon Drop

825 Sky High

080 Black Cab



A tegnapi Nail Clubnál mind a 3 színt bevetettem. Alapnak használtam a sárgát aztán a másik legjobban domináló szín a kék volt és a végükre feketét tettem, ami tényleg ében és koromfekete, a valóságban is :)
Mind 3 árnyalatból kell a 2 réteg, a sárga 3-al működik mesésen, 2vel még nagyon csíkos. A feketével is ez van, talán a kék a legszebb csak 2 réteggel. Az ecsete a 2 I love-nak normális, míg a kéknek nagyon széles, vastag, jobb vele dolgozni mint a másik 2-vel :) Tartósságra hagynak kívánnivalót maguk után, 1-2 nap az életük, alap-fedőlakkal 3-4 szerintem elfogadható :)

Bevetésen a 3 szín, jól látszódnak.



Elég sokan éltek ezzel az akcióval, kíváncsi vagyok Ti milyen színt szereztetek be belőle, egyáltalán sikerült-e vagy volt-e már Rimmel lakkotok :)

További jó pihenést! :)

6 megjegyzés:

  1. A sárga nekem is megvan, nem annyira szeretem, mert elég rosszul fed :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen sajnos én is megszenvedek vele néha,de 3 rétegben szerintem nagyon szép már :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik a sárga.De szerintem már nincsen belőle :S
    Láttam facebook-on,mikor kiírtad hogy 2 hét alatt -3,8 kg-ot fogytál :)
    Én is szeretnék belekezdeni egy nagyobb fogyókúrába és szeretném a segítségedet kérni.
    ( te hogy csináltad,mit ettél,mennyit mozogtál és mit hogyan)
    Remélem tutsz nekem segíteni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erről majd szeretnék írni egy posztot, amiben mindent leírok, de előljáróban csak annyit, hogy nem ettem kenyeret, napi 3 liter vizet ittam és minden másnap eljártam futni...ez kicsit bonyolultabb azért ennél, de nagyszavakban ennyi :D

      Törlés
    2. köszi! :)
      nagyon várom már a posztot :D

      Törlés
  3. Én is ma írtam róluk, illetve kettőről csak, de a Sky High-ra fájt a fogam még, csak az már nem volt :(

    VálaszTörlés