2012. május 13., vasárnap

Nail Club! Márvány körmök

Eheti témánkat kicsit túlspiláztam, nem kellett volna. Utolsó pillanatban jutott eszembe egy egyszerű, de nagyszerű ötlet és beleszerettem. Szerintem már tudjátok, mert már elmondtam, hogy én nem vagyok egy nagy mester, köröm művész, csakis a NC-ra csinálom meg ilyen krix kraxosra a körmeimet, nem csinálok a hétköznapokra rá kiskutyákat meg katicákat...szóval egyszerű festést részesítem előnyben. 
Imádtam ezt a körmömet, vagyis még mindig imádom, mert még mindig a körmeimen virít. Szerintem az elkövetkezendő időkben tuti ilyennek fogok feszíteni, szóval a kedvencemmé nőtte ki magát az egyszerűségével...:D


Először a márványos körmöket Water Marble módon szerettem volna elkészíteni, de egy hatalmas idegösszeomlás és bénázás közepette, miszerint 3 órán át azzal szenvedtem, fel kellett, hogy adjam, nekem ez nem ment. Expressz keresésbe kezdtem és hát a márványos technikára ez jött össze. :)

Egy pink felsőm inspirált, nem tudtam eldönteni milyen színekből álljon, de megoldódott! :)




Csapat tagok:






Eheti vendégünk!

Szilvi

Hogy tetszett az eheti témánk? 

4 megjegyzés:

  1. mindenkinék azt látom, hogy szenvedős volt, osztom a véleményt, szerintem borzasztó ez a technika:D ennek ellenére mindenki tök jót alkotott, nagyon ügyesek vagytok, lányok:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó színkombináció és persze a körmök is szuperek lettek! :)

    VálaszTörlés
  3. Lollipop :))))) Nagyon jóóóóó! Kis cukorka színek és tök ügyi vagy :)))

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm csajok! :D Úgy imádlak Titeket <3

    VálaszTörlés