2012. május 30., szerda

Vintage nyakláncom a'la Oasap

Már Facebookon megmutattam a legújabb Oasapos nyakláncom, amit azóta is imádok. Ezzel lelődtem minden eddigi poént akkor, de hát ez van, nekem nagyon pozitív véleményem van most róluk. Igaz már volt egy nem túl kellemes hangvételű posztom magáról az oldalról és a programról, azóta sem gondolom azt másként, de a termék amit kézhez kaptam ha nem is csillagos ötös, de ötös. :) Viszont amit rendeltem abból a 15 dolcsiból az nagyon megérti, igaz, ez ebay-en olyan 5 dollár, de ezt már tudjuk (a cuccokat negyedükért belehet szerezni ebay.com-ról).
Én EZT a nyakláncot vettem meg, ez volt kb az egyik legolcsóbb, 13$, a maradék 2 $-om elveszett :(

Exquite Elegant Necklace with Embroidered Design

Magától a nyaklánctól nem vártam túl sokat, gondolva itt arra, hogy milyen sok negatív tapasztalatot és véleményt lehetett az utóbbi időkben olvasni róluk. Azt hittem gagyi lesz és első ránézésre az is volt.A csomag amiben érkezett egy levél volt, semmi védőcucc, hogy meg ne sérüljön, de ingyen postától nem is vártam többet, mind1. Mikor kézbe vettem akkor láttam és éreztem, hogy egy valamivel minőségibb darab került hozzám. Elég nehéz és merev, nekem tetszik. A kapcsa kicsit laza, félek, hogy elhagyom, de ennél a súlynál legalább észreveszem ha megkönnyebbül a nyakam és véletlenül elhagynám. :) Maga a dísz része elől sokkal sötétebb mint a lánc és a kapcsos része hátul, ezt nem is nagyon értem, mintha a nyakamnál már rozsdás lenne, de nem az csak eltérő a 2 szín, bár mind 2 bronzos rezesnek mondható. Attól félek, hogy egyszer a lánc elszakad (egyszer tuti:D) mert nem túl masszív anyagból készült, legalábbis én úgy érzem. Mikor rajtam van, hordom, annyira jó viselni, rengetegen megdicsérték mikor rajtam volt. 

A méretével is kivagyok békülve, igaz azt hittem nagyobb lesz, de nem kell ennél nagyobb, pont tökéletes a méret arány :)


Kicsit (nagyon) zavar, hogy állandóan elmászik a helyéről. Mindig a nyakamhoz csúszik a díszes rész, gondolom a mozgástól, bár még mindig töröm a fejem rajta miért is lehet vele ez, no de ez legyen a legkisebb baj. 

Mindent egybevéve én megvagyok elégedve vele, tetszik, sűrűn fogom hordani és hordom is :D
Remélem legközelebb is feltöltik nem olyan soká a számlámat, azon táskát szeretnék venni, de még nem tudom.

Ti szeretitek a 'vintage' darabokat? Én most nagyon rájuk kattantam :)
Elfogadnátok ezt a nyakláncot? :)

8 megjegyzés:

  1. szép ez a nyaklánc,tetszik :) legközelebb mutass távolabbi képet is,kíváncsi vagyok az összhatásra a ruhákkal :)

    VálaszTörlés
  2. de szép. ezen én is gondolkodtam (de az én 20-amból a múltkor mást nem tudtam volna venni. amúgy vicc, hogy úgy kell könyörögni már nekik, hogy töltsék fel újra a számlát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is kellett írni neki, hogy töltsék fel :/ bár avval a 10$-al nemsokra megyek, de én örülök ennek is :) most amúgy lehet kapni +15$ itt: http://www.oasap.com/content/41-pin-to-get-coupon-from-oasap

      Törlés
  3. szép.én is törpöltem eba előtt ülve, de nem szeretem a rezes-bronzos dolgokat.

    am,meg ha elszakad, akkor egy drótékszert gyártó tuti göngyölget neked rá lácot,ha megkéred, olcsón. vagy fűzöl bele egy vékony szaténszalagot!

    VálaszTörlés
  4. Úristen de gyönyörű ez a nyaklánc *.*

    http://makeupclothesandme.blogspot.hu/

    VálaszTörlés