2015. október 19., hétfő

Őszi/Téli parfüm kívánságlista | 2015

Mindig lesz olyan parfüm amit megakarok kaparintani magamnak, úgyhogy hiába veszek egy újat, az csak ideig óráig lesz csak elég, és mindig újat és újat akarok majd. Nekem ez a káros szenvedélyem.

Legutóbb egy abszolút hétköznapi és inkább frissebb, tavasziasabb parfümöt vettem, mert valahogy kicsit megcsömörlöttem a sok erős parfümtől, de be kell valljam mindig visszatérek hozzájuk, hisz azok az én kedvenceim. Most összeírtam 3+1 illatot, melyek most nagyon mozgatják a fantáziámat, és előbb vagy utóbb, de a kollekcióm részei lesznek majd.

Kezdjük is a legelsővel, amire már évek óta vágyom, de elég zsebbenyúlós a dolog, mert elég drága, de határozottan állíthatom, hogy megéri az árát, csak jussak el oda, hogy valóban rászánom azt a 30 ezer forintot, hiszen egy borzasztó nőies, karakteres, vonzó illatról van szó, mely igazából tökéletes minden időszakra, de mégis én inkább a télhez kötném.
Tonkabab, pézsma, pacsuli. Ezek az összetevők jellemzik a Coco Mademoiselle-t. Hihetetlen boldog leszek ha végre megkaparinthatom.

 


A következő amit mindenképp meg kell említsek ebben a témában az nem is lehetne más, mint egy Bvlgari, az én örök kedvenc parfüm márkám. A Rose Essentielle egy picit kakukktojás, hisz egy virágos illatról van szó, melyben tökéletesen van belehelyezve a nevéből is sejthető rózsa. Ezt leszámítva egy meleg, egy gazdag, egy őszre/télre is helyét megálló illatról van szó, mely nagyon tartós, de egy Bvlgaritól nem is várhatunk mást.


 

  A 3. a listámon egy kb 5 éve kívánságlistás darab. Sajnos 1 dolog mindig visszatart. Ez pedig a tartóssága. 2-3 óráig érződik a csodás, kicsit unisex-es illata, aztán sajnos elillan rólam. Tökéletes viszont erre az időre, és, hogy őszinte legyek ennyi pénzért megéri megvenni, amennyiért online már meglehet kaparintani, hisz a 150 ml-t kb 7500-ért vesztegetik. A CK IN2U  parfüm a különlegességével, és azzal, hogy egy nem mindennapi,nem egy tucat illat, és, hogy szinte biztos, hogy nem fog szembejönni velem az utcán nagyon kecsegtető számomra.





És a +1-em, mert nem tudtam top 3-ra redukálni ezt a listát nem más, mint a Lancome La Vie Est Belle. Bár azt mondtam nekem biztos nem lesz egy ilyen tucat illatom, de azt kell mondjam, hogy rajtam annyira más. Rajtam inkább a tonkabab erős füstös-fanyarsága érződik, mint pl a vanília édessége, és ez nagyon tetszik. Sajnos ez is szinte aranyárban van, és nem igazán akar lejjebb menni az ára. Valószínű ezért, ha beszerezem akkor a teszter verziót fogom, az mindenképp jobban megéri.








Persze minden jogot fenntartok, hogy meggondoljam magam és végül e 4 parfüm közül nem, hanem majd egy 5.-et zsebelek be legközelebb, viszont arról Ti lesztek a legelsők akik értesülni fogtok :)))



Nektek van kívánságlistás parfümötök?


5 megjegyzés:

  1. Én is parfüm-bolond vagyok, hiába veszek meg egyet, mindig van 10 másik, amit szeretnék :-D Órákig tudnék beszélni a parfümökről és végre valaki, aki szintén szereti őket és ír róluk...Egyébként szegedi vagyok és lehetne egy ilyen parfüm közönségtalálkozó :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy. Szupi lenne egy ilyen közönségtalálkozó tényleg :D Hát ez zseniális. Képzeld már 2 újabb parfümöt kinéztem magamnak, és nem igaz, nem tudok leállni :D

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Szia.Megdöbbentő,hogy szinte teljesen ugyan azon illatokból áll a parfümkollekciónk.Azt hittem csak én szenvedek parfümmániában.:D Amint megveszek egyet,kb 3 másik van ami ugyan annyira tetszik,és amíg meg nem veszem csak rajtuk kattog az agyam. Én kb egy éve használom a CK in2U parfümöt,és csak ajánlani tudok neked.Ár érték arányban nagyon megéri. Tartóssága kb 3-4 óra, ezért egy kis fújósban mindig magammal viszem. Szerintem egy igazi nyári friss illat.(pasik mindig dicsérik rajtam).A Lancome La vie est belle parfüm nekem FM verzióban van meg,ami szupertartós. Illata szinte 100%ban megegyezik az eredetivel.

    VálaszTörlés