2011. augusztus 8., hétfő

TÁROLÁSI HERCE-HURCA!

Sziasztok!
Amióta blogolok, erős késztetést érzek arra, hogy változtassak a szobám kinézetén, a tárolási szokásaimon..stb.
Pár dolog maradt a régiben, de rengeteg dolgot eltudtam lesni, más blogokról, youtube-ról, no meg persze van olyan ami a saját fejemből pattant ki!
Ami a változást jelenti 360 fokban az a sminkes asztalom!
Került rá egy nagyon szép virág, amibe egy, hát nem is tudom mivan szúrva, talán egy ilyen virágmegfogó, vagy micsoda, hogy a virág ne dőljön el. Ez a kedvencem ezen tartom az ékszereimet, vagyis csak a fülbevalóimat, és annak is csak egy részét, mert szép, meg minden de mindenem nem fér rá.

Szerintem nagyon tök jó...(nagyon tök jó? ) :) Szeretem ez a kovácsolt vas feelinget!

Szépen ráakasztgattam a fülcsijeimet, és 1 nyaklánc is felkerült rá. A kis bedugós fülbevalókat nem raktam fel rá, mert nem lehet. Azok egy kis tálcikába vannak!

A legnagyobb töprengésem az ecsetek körülött volt, mivel sehogysem tudtam eldönteni hogy akarom őket tárolni. Volt hogy úgy volt, hogy maradnak a pink kis tárolójukba, de utáltam állandóan, ki-be nyitogatni, meg mire kihajtogattam az egész asztalt beterítette, így lett ez a babos-kerámia tárolós megoldás. Nekem tetszik, Nektek?

Azért lett narancssárga ez a kaspó szerű valami, mert a szobám fala is narancsos színű, jól mutat!
Itt látszik, hogy babot raktam bele, szerintem szupi ötlet.

Az alapozókat, kis palettákat,szemceruzákat,tusokat és a hidratálómat, egy DVD tartóban helyeztem el, beszúrva 1-1 DVD-t helyenként, azok tartják a dolgokat.

A DVD tartó tetején helyeztem el azokat a körömlakkokat, amiket sűrűn használok, amik nincsenek beszáradva, a kedvenceim. (bocsi, fogalmam sincs miért ilyen homályos)

A szempillaspiráljaimat, a mono, és duo szemhéjpúdereket egy saját készítésű kis dobozban tárolom.Ez pl csak ideiglenes helyzet, mert szeretnék egy műanyag fiókos tárolót, de még mindig sehol sem találok a boltokban! A csomagolás karácsonyi, csak ez volt itthon, szerintem vicces..:)

A szájfényeket, rúzsokat egy ugyanolyan dobozban tárolom mint a spirálok stb, csak kisebbe, és egy választófalat is raktam közéjük, hogy külön legyenek, a rúzsok és szájfények!
Jobb oldalon a lámpa alatt tartom az olyan dolgokat amiket nem szeretnék sehova sem "bedobálni" mert mindennap használom vagy egyszerűen jó hogy ott vannak, ilyenek a púder, a pirosító, a tonikok, a fésűjeim, a csillámjaim, a bázisok, abba a kis ceruza tartóban meg olyan ecsetek amiket nem használok, no meg a szempilla göndörítőm, és a széleken pedig szemöldökcsipeszek.

És akkor együtt minden, az én kis asztalkám!
Amiket nem tartok itt mert feleslegesnek érzem, azokat egy üres szekrény fakkban tárolom, ezek közt minden van, hajlakk, arckrém, arctonikok, krémek, balzsamok, testápolók, és minden olyan amit nem szeretnék szem előtt hagyni!

Term. ez a rész a szekrényemnek nem volt üres így az ott lévő ruhákat valahova el kellett paterolnom, így vettem egy állványt amire felrakhatom vállfára a ruhákat, ezek blézerek, hosszú ujjúak, ingek..stb.A táskák oda kerültek, de csak azok amiket a legsűrűbben használok a többi egy kis gardróbba van a szobám egyik sarkában!
A szintén gyakran használt parfümjeimet, a nyakláncokat, és karkötőket külön-külön dobozban, de a fűtőtesten tartom, legalábbis amíg el nem érkezik a fűtés szezon akkor majd mást kell kitalálnom, de addig ez így megteszi!
Parfümök!


A "nagy" tárolási szokásaim ennyik lennének, remélem valaki tud el lesni pár hasznos ötletet!


Tetszett ez a poszt?

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a tárolási módszered,én is szeretnék majd egy ilyen bejegyzést csinálni.Az ecseteid milyen márkájúak,nagyon szépek!És a cd-tartód pont olyan amilyet én is szeretnék persze nem cd-knek,csak ilyen kis apróságoknak.:)
    Hol lehet ilyet kapni?

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy tetszik! Igaz azóta sokban változott, pl 2 ilyen CD polc lett, amit még régen kaptam a bátyámtól és nem volt annyi CD-m vagy DVD-m hogy tele legyenek vagy rakjak bele valamit és hát ez jutott eszembe..:D Igazából fogalmam sincs hol tudnád beszerezni talán ilyen tesco vagy cora, esetleg obi (?)
    Az ecseteket ebay-ről rendeltem, ilyen "no name"-esek.:)

    VálaszTörlés