2011. augusztus 17., szerda

CLEAN&CLEAR SHINE CONTROL TERMÉKCSALÁD

Üdv!
Ma egy arcápolási poszttal jelentkezem nektek, mivel már ígértem, hogy lesz ilyen is.
Ezt a terméket a barátnőmtől kaptam, mivel neki allergiás reakciót váltott ki és nem akarta tovább használni, így nekem adta, hogy hátha nekem nem fog, hát nem is lett..:)
Egy bőrtípus csoportba tartozunk, zsírős bőrűek vagyunk, így még jól is jött.
Magamtól talán nem vettem volna meg, mert régen volt már egy Clean&Clear-es arcradírom, de az nem vált be.
De ezek meglepően jól csinálják a dolgukat, főleg a tonik, de akkor lássuk is "miből élünk".

Clean&Clear Shine Control arcradír, és mattító arctonik

Először azt hiszem a tonikot próbáltam ki, az nagyon jó volt, már az 1. használatnál éreztem, hogy lemattította az arcbőröm, bár lehet hogy csak beképzeltem..:), de tényleg jó, többszöri alkalom után meg főleg. Az arcom sokkal nehezebben fénylik ki, vagy izzad meg úgy nagyon, szinte matt lesz egy ideig, de azért ez nem végleges megoldás, ezzel csak kordában lehet tartani.

Az arcradírt csak később kezdtem el használni, de még elmondom azért, hogy bennem is volt egy kis "félsz" mivel hogy ha valakinek az ismerősök közül nem vált be, sőt még rosszabb lett, kiütéses, akkor nekem is az lehet. Nekem azért szerencsés a bőröm mert "akármit rákenhetek" na jó, azért nem akármit, de nekem ezek a termékek nem okoznak allergiás reakciót.

Az arcradír is jó, bár én nagyobb szemcséket képzelnék el benne, mert így nem érzem túl hatásosnak, de azért megteszi. Kék kis bogyók-gyöngyök vannak benne, amik ha erősen dörzsölünk akkor akár szét is jöhetnek. Mindennapi használatra ajánlják, de azért ez mégis egy arcradír és elhalt hámsejteket elég 1 héten 1x eltávolítani.



Nektek bevált bármilyen C&C termék?
Előszeretettel használjátok?
Esetleg a Shine Control termékcsaládból valakinek, valami?

2 megjegyzés:

  1. Szia! Én az arcradírt használom egy ideje és sokkal szebb és puhább lett a bőröm, bár lehet nem csak ennek köszönhetően. De amikor használom láthatóan szebb a bőröm. Két tipp a radírhoz: gőzöld fel az arcod előtte, és vegyél egy arc"kefét" a müllerben vagy valahol és avval használd. Én a müllerben vettem egyet pár száz forintért és direkt az elhalt bőr eltávolítására ajánlották és a kettő egyben tökéletes. A tonikot meg ki fogom próbálni, mert a mostani ugyis fogyóban van már. :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! :) Nekem az olaj mentes Deep Action arclemosó van, és volt a lila színű tonik, ami mitesszerekre jó :) Na mondjuk az nem nagyon csinált semmit, de nekem a Deep Actin arcmosó nagyon bevállt :) Most mondjuk keresek valami újat, mert kezdi "megunni" a bőröm (meg én is :D) így 5 év távlatából :) Tonikot már váltottam, az Alverde agyagos tonikjára :) A színe és illata érdekes, szokni kell, de eddig jónak tűnik :) Estére használom, reggel arcmosás után pedig egy Nivea hidratálót kevert bőrtípusra (bár nekem zsíros, de ez is bevállt) Hetente kétszer radírozok Neutrogena grapefruitos radírral, és egyszer hetente egy arcpakolást rakok fel. Amúgy reggel este megmosom az pofim ezzel a Clean&Clear arcmosóval, már csak félig van, úgyhogy nekem is sürgető találni egy másikat :D

    VálaszTörlés