2011. szeptember 3., szombat

RHONDA BYRNE- AZ ERŐ

Már írtam egy bejegyzést a testvéréről ITT. De most az újabb kiadása következik ami a folytatása az előzőnek.
Ez valamivel szerintem komolyabb mint a Titok, de abszolút feldolgozható, érthető és megvalósítható.

 


A Titok a vonzás törvényéről szólt. Rhonda Byrne most feltárja az univerzum legfőbb hatalmát... AZ ERŐT. Könyve a világegyetem leghatalmasabb erejéről szól - az Erőről, amellyel mindent megszerezhetsz. Bármit megteremthetsz, bármit megváltoztathatsz, csupán egyetlen dologra van szükséged... AZ ERŐRE. Ebben a könyvben meg szeretném mutatni neked a csodálatos élethez vezető utat. Rengeteg mindent meg kell értened önmagaddal és az életeddel kapcsolatban - és mindez jó. Sőt, több mint jó! Egyszerűen lenyűgöző! Az élet sokkal egyszerűbb, mint gondoltad, és ahogy megérted, hogyan is működik, és mire képes a benned lakozó Erő, megtapasztalhatod a létezés varázsát a maga teljességében, és akkor valóban csodálatos életed lesz. Most pedig kezdődjön a varázslat! :)
Részlet a könyvből!

Csodálatos életre születtél, hogy mindened meglegyen, amit szeretnél, és amire vágysz. Arra születtél, hogy érdekes és izgalmas munkát végezz, és mindent elérj a pályádon, amit csak szeretnél. Arra születtél, hogy boldog családi és baráti kapcsolatoknak örülhess. Arra születtél, hogy minden pénz a tiéd legyen, amire a teljes és kielégítő élethez szükséged van. Arra születtél, hogy valóra váltsd álmaidat-méghozzá az összeset! Ha utazni szeretnél, arra születtél hogy utazz. Ha vállalkozni szeretnél, arra születtél hogy vállalkozz. Ha szeretnél megtanulni táncolni, jachtot vezetni vagy olaszul beszélni, mindez jár neked. Ha zenész,tudós,üzletember,feltaláló,előadó,szülő vagy bármi más szeretnél lenni, arra születtél, hogy azzá légy!

Amikor reggelente felkelsz, a szívednek csordultig kell telnie boldog izgalommal, hiszen tudod,hogy napközben csupa jó dolog történik veled. Nevetned kell és örvendezned. Erősnek kell lenned, és tudnod kell, hogy biztonságban vagy. Jól kell érezned magad a bőrödben, abban a biztos tudatban, hogy felbecsülhetetlenül értékes vagy. Természetesen, hogy az élet számodra is tartogat kihívásokat, és szükség is van rájuk, mert segítenek a fejlődésben, ugyanakkor tudnod kell, hogyan nézz szembe a problémákkal és nehézségekkel. Győztesnek születtél! Csodálatos életre születtél!!!!

Az erő pontokba szedve: (részlet)

-Mindig is léteztél és örökké létezni fogsz, mert a teremtés része vagy.

-Te, az összes ember, akit ismersz, és aki valaha élt, mi mindannyian végtelen lények vagyunk!

-A mennyországot úgy hozhatod és a földről, ha azon a frekvencián éled az életed, ahol valódi lényed is tartózkodik -tiszta szeretet és az öröm frekvenciáján.

-Adni a legnagyobb öröm a világon, mert ha adsz, örökké a túlélésért fogsz küzdeni.


Szó, ami szó, ez is egy fantasztikus könyv és ahogy kijött egyből meg is vásároltam és alkalmazta az egész család. 

Internetről letölthető, boltban megvásárolható!


Puszi: Nikó

1 megjegyzés: