2011. szeptember 14., szerda

NOTD- Csillámos nari :)

Viszonylag régen mutattam nektek napi körmöket, most eljött az ideje és a napja.
Nagyon imádom ezt a 2 lakkot amit ma használtam a körmeim elkészítésénél, főleg az Avonos lakkba vagyok belezúgva...*.* ahhhw, egyszerűen gyönyörű! Nektek tetszik?

Meguntam már az "unalmas" lakkozásokat így feldobtam a körmeimet egy kis ezüst csillámos lakkal a Rose Nails-től. Ezt is nagyon szeretem. Nem olyan mint a többi hasonló lakk, hogy az üvegcse tele van csillámmal de mikor kenni akarod a körmödre alig akar 1-2 csillám darabka a körmödön landolni..:) ezzel olyan mintha csillámporba nyúltál volna..:) LOVE! <3

Avon-Coral Beat
Rose Nails-150


Nyáron elég sokszor viseltem ezt a színt a körmeimen, kellemes, nyárias, üde, és még sorolhatnám.
Eddig úgy csináltam, hogy csak a gyűrűs ujjamra került csillámos, vagy mindegyikre. Vissza gondolva, amikor mindegyikre tettem túl csicsásnak éreztem, vagy én nem is tudom, túl díszes volt. Ekkor tértem át a gyűrűs ujjas módszerre, hogy csak arra raktam a csillámokat. Ezt meguntam és most úgy csináltam hogy minden 2. körmömre került. Kisujj, középső és hüvelykujj..:) Gondolkoztam azon is hogy inkább legyen úgy, hogy gyűrűs és mutató? De akkor csak 2-őn lett volna csillám..:) nagy gondok.. de amint láthatjátok maradt az előző variáció!







Ti szeretitek a kicsit neonosabb színeket a körmötökön? Nektek mi az idei őszi trend szín?:)

Tetszett ez a napi körmöm? :D

Puszi: Nikó

2 megjegyzés:

  1. én most a pasztell színekre vagyok rákattanva ha körömről van szó :)

    Tetszik a kombináció ! :)

    VálaszTörlés
  2. Majdnem ugyan ilyen piros most nekem is a körmöm :D

    VálaszTörlés