2011. október 22., szombat

Alakjavító divatötletek (hidegben) is!

Fontos megemlíteni, hogy nem csak nyáron, lenge öltözettel lehetünk szexik, divatosak, és formásak.
Pár praktikával kihozhatjátok magatokból a maximumot, vagy ha nem is, de jóval többet mint amit olykor-olykor mutattok a külvilágnak..:)

 Pulóver:
Bár a hidegben jó, ha a pulcsi minél melegebb és bolyhosabb, nem árt vigyázni. Ha az anyag túl vastag, akkor bizony pufókabbnak láttatja viselőjét a valóságosnál. Viselj vékonyabb darabokat trikóval, így nem lehet belőle probléma.


Garbó:
Ez a ruhadarab nagyon praktikus, egy blézer alá és magában is tökéletes. Azoknak is megoldás lehet akiknek túlzottan bőkezű volt a természet mell téren..:)


Vízszintes csíkozás:
Sok rosszat lehet hallani a csíkos felsőkről, de akiknek nem adatott meg a formás nagy keblek látványa ezzel a fajta felsővel kompenzálhatja. Akkor is érvénybe lép, mikor az alsó "fertájról" szeretné elvonni a figyelmet, így a felső részt emeli ki jobban. A vízszintes csíkok szélesbítik viselőjét, így molettebb alkatú nőknek nem ajánlom ezt a módszert.


Világos színek:
Ha nem lecsalni hanem ellenkezőleg hozzáadni szeretnél a kilóid látványához alkalmazhatod előszeretettel a világos színeket. Egy szépen szabott blézer a legjobb választás és sok mindennel kombinálható.

Tunika:
Az elmúlt év nagy slágere nem megy ki a divatból, nem véletlenül. Tökéletes ápol és eltakar ruhadarab, ráadásul nagyon nőies. Viselhető leggings-szel vagy farmerral, elrejti az elrejteni valót.


Mell alatt szabott:
Sok nő potenciális kedvence mivel nagyszerűen kiemeli a derekat, kis és nagy mellűeknek is jól áll.
A lényeg, hogy a laza szabás és a hosszanti redők remekül takarnak.


A-vonal:
Nem csupán felsőknél, de szoknyában is ideális alakjavító az A-vonalú szabás. Ha térdig ér, magasabbnak mutat, a merevebb anyagból készült darabok pedig jótékonyan elterelik a hangsúlyt a popsiról.


Hangsúlyos derék:
Akinek nem adatott meg a nádszálvékony derék, az is hangsúlyozhatja a derekát egy szép derékövvel. Nagyszerűen kiemeli a nőies vonalat, haa az öv feltűnő, eltereli más testrészekről a figyelmet.


Ballonkabát:
Ez a férfias szabású, mégis hipernőies darab nyújtja az alakot, az öv hangsúlyozza a derekat. Arra ügyelj, hogy tökéletesen passzoljon rád, ne lógjon, és vállban is illeszkedjen. Ha alacsony vagy, akkor a kabát ne érjen a térded alá.


Egyszerű, nagyszerű sál:
Nem kell ilyenkor sem túl nagy dolgokra gondolni. Egy egyszerű sál is remekül feldobja az öltözetet, meleg, divatos, és egy jól kiválasztott, akár élénkebb szín elvonja más, problémás részekről a figyelmet.


Kalap:
Újabban ismét divatba jöttek a kalapok, nagy örömömre..:)
A sálakhoz hasonlóan itt is az élénkebb színek odavonzzák a tekintetet, az arcra szegeződik a tekintet, így ejthetünk pár csábos pillantást..:D

Magas sarkak:
Sajnos a magassarkúknál jobb alakformálót még nem találtak fel.
Nyújtja az alakot, a lábat, magasít, nőiessé teszi a járást.
A platform cipők brutál kényelmesek tudnak lenni, szóval nem kell lemondanunk róla akkor sem ha kicsit bizonytalanok is vagyunk a járásban benne.



Ti milyen fazonú, hosszúságú, mintájú ruhadarabokat, kiegészítőket preferáltok a hideg közelettével? Előkerülnek a zártabb felsőrészek..stb (?)

Puszi: Nikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése