2011. október 28., péntek

X-epil hideg gyanta arcra!

Előre is sajnálom, hogy a héten nem tudtam posztolni, de nagyon felpörögtek a dolgok, időm alig volt, közben ledöntött a lábamról egy megfázás..szóval K.O volt a hetem, de most, a szünetben ígérem lesz több poszt, hogy tudjatok olvasgatni.

Formspringen az egyik bloggerinánál olvastam egy feltett kérdést, miszerint jó-e, és érdemes-e megvenni a Rossmann most akciójában lévő X-epil hideg gyanta csíkokat arca. Ez nekem pont jókor jött, mivel én mindig is gyantáztattam a bajszomat, de mindig kozmetikus csinálta. Most úgy döntöttem hogy veszek egy dobozzal és leírom nektek a véleményemet, és hogy valóban használ-e vagy csak "humbuk", és tényleg érdemes-e kozmetikushoz vagy szakemberhez fordulni.


Már régóta gondolkoztam ám rajta hogy megvegyem-e, teljes áron sem volt drága szerintem kb 650 ft lehetett, de most 499ft-ért akciózza a Rossmann. 2 féle van az egyik érzékeny bőrre, amit még csak most hoztak be a kínálatba és a hagyományos rózsaszín "sima". 

Nem érzékeny a bőröm, de mégis ahhoz húzott jobban a szívem, így azt vettem meg.
Tudni illik hogy 12 db csík van benne, de csak 6 alkalmas. 6 csík van és mind a 6 valójában egy dupla csík. Először hülyeségnek gondoltam, mert azt mondtam magamban hogy sokkal jobb lett volna külön-külön valahogy megoldani, mert 2-őt 1 alkalommal úgyse használok el, kárba vész.

Ez nem így lett, teljesen reális hogy 2 csík van 1-ben, mivel pici is a gyantás felület és mit ne mondjak többször rá kell símítani, de az eredmény nem marad el.

Először jól fel kell melegíteni a kéz melegével, de ez az útmutatón is rajta van, utána mehet a menet.

Most jön ugye a rosszabbik rész..:) Meg kell tennünk, le kell rántanunk a gyantatapaszt.
Nem kellemes, sőt, nagyon fáj, szerintem jobban mint egy normál, patronos, kozmetikusnál végzett művelet.
Nagyon húzza a bőrt, többször meg kell ismételni, de mindent belevéve azért leszedi a bajszunkat..:D

Nekem megéri a szenvedést, és hamar hozzálehet szokni, én azt ajánlom, hogy aki először akarja legyantázni a bajszát az inkább szakemberre bízza, mert az életkedve is elfog menni tőle..:)

"Tartósságra" teljesen megegyezik más gyantáéval, talán picit picit de tényleg nagyon picivel hamarabb kezdenek el kinőni, de nem vészes az én esetemben, ilyenkor csipesszel a pár szálat ki lehet szedni, ajánlani tudom mindenkinek.

Tartalma:

6 db ilyen 2 csíkos gyanta van benne. (jó illatúak ám :D)
éés 2 db ilyen kendő ami hogyha gyantás maradna a terület, ez feloldja (vagymitcsinálvele..:D)


Ti mivel tüntetitek el az apró szőrszálakat a szátok felett? Gyantázzátok? Csipesz? Egyéb megoldás?

UI: Pár nap és naaagy meglepetés várható ismét csak kövessetek figyelemmel..:))))

Puszi: Nikó

3 megjegyzés:

  1. hát én áldom ezt a terméket:D jobban szeretnem itthon csinálni a bajusztalanítást,mert kozmetikus után a meleg gyantától kipattogok:/ báj szerintem egyáltalán nem fáj (mondom ezt masszív fazongyantázások után:D)

    VálaszTörlés
  2. én is ezt használom:D már jó régóta :D és bevált :) mikor kezd kinő néhol csak egy csipesz kell és hipp hopp :D

    VálaszTörlés
  3. én kozmetikusnál szoktam, de meghoztad a kedvem az otthoni művelethez! :D

    VálaszTörlés