2011. október 16., vasárnap

Fogyj az öltözködéssel! Optikai trükkök.

Ha itt ott megbújik egy kis súlyfelesleg és egyből azt hisszük, hogy így már nem lehetünk szépek és divatosak akkor ezt nagyon gyorsan felejtsük el. Rengeteg olyan trükk, módszer van sziporkázva a világban, számtalan sztár és híres ember "csal" modell alakot ezáltal magukra..:)))

A következő néhány ötlet abban segít, hogy hogyan lehetsz fogyókúra nélkül is észbontóan szexi és csábító, úgy, hogy még magadnak is tetszel..;)
  • Mindenképp a sötétebb tónusú ruhadarabok kerülnek ilyenkor előnybe, mivel ezek optikailag lecsalnak az alakunkból. A függőleges vágású ruhadarabok, a mellények, blézerek, ingek nagyszerű választás!
     
  •  A fényes, világos,flitteres,mintás esetleg latex anyagok/ruhadarabok erősítenek, ezért nem előnyösek! 
   



 

  • Ezen kívül vigyázni kell a bővebb felsőkkel mivel ezek hordó alakot képeznek viselőjének és ez által nagyobbnak látatja.

  • Széles csípővel rendelkező hölgyek preferálják inkább a csípő fazonú nadrágokat/farmerokat. Kerüljék a csőfarmert és nagyon szűk szabást. Ezzel szemben az egyenes, esetleg trapéz szárú nadrágokat részesítsék előnyben ami most szintén nagy divatnak örvend.

  • Széles vállra a "V" kivágás javallott. Ez eltereli a figyelmet arról hogy kajakos válla van az illetőnek..:D Kerülendő a válltömés és a puffosabb stílusú felsők.

  • Alacsony leányzók vigyázzanak azzal hogy egy alsórész milyen hosszú. Ne hordjanak térd alá erő szoknyákat mert ezek még jobban összenyomják viselőjét. Kerüljék a nagyon zárt cipőket, helyette kicsit nyitottabbakat hordjanak.

  • Kis mellű hölgyek legjobb barátja lehet a fodros felsőrésszel kialakított felsők. Ugyanúgy jól állhat a "V" kivágás, de egy fodros felsővel optikailag nagyíthatjuk keblünket..:)

Melyek azok a ruhadarabok, esetleg kiegészítők amelyekkel úgy érzitek hogy megfelelően kitudjátok hangsúlyozni az alakotokat? És melyek azok amelyek előnytelenek számotokra?

Puszi: Nikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése