2011. október 13., csütörtök

A legszebb és legdivatosabb táskák őszre!

Az idei őszi táskatrend legalább annyira kaotikus, mint a kabátok esetében. Két dolog azonban biztos: a szőr a táskán (és nem csak a lábon vagy a nyakban) menő, a színek közül az őszi slágerárnyalatokon kívül az arannyal és az ezüsttel sem lőhetünk mellé.

Szőrösek:
A szezon egyik kedvenc anyaga a szőrme.
Ebből is inkább a kisebb kézitáskákat ajánlják a divatguruk, mintsem a naaagy XXL méretű társaikat.



Bőr/műbőr:
Idén nem a szegecsekkel feltuningolt darabokat kell beszereznünk sokkal inkább az egyszerű, harsányabb darabok dominálnak idén ősszel. Ezek a fazonok egyszerűek, de mégis olyan jó rájuk nézni..:) Elegáns, vagány..stb.



Feltűnő/giccses, csicsa...(jájj):
Elhiszem ha valakinek "not my style" kategória, higgyétek el én sem szívesen rohangálnék ilyen táskákkal az utcán, de valakinek bejön..;)
Egyes darabok a színükkel kápráztatnak bennünket, mások a fényes felületű lakkbőrrel és a díszítésükkel nyűgöznek le. Aztán ott vannak azok is, ahol nem spóroltak a hangsúlyos fémkapcsokkal sem. Aki ilyen darabot visel, biztos lehet benne, hogy mindenki rá fog figyelni, ezért magunkba fordulós napokon ne ezt válasszuk!
 
 
 
Boríték táska:
Egy-egy alkalmi összeállítás kulcsfontosságú darabja lehet a szettünket megkoronázó, gyönyörű borítéktáska. Méretét tekintve a kisebbek mellett egyre többször találkozni olyan darabokkal, amelyekbe a rúzs, a pirosító és a papír zsebkendő mellé lassan egy iPad is kényelmesen befér. Az alkalmi darabok között a legszebbek a fémes hatású, bőrből készült változatok.
(Must have) :)


Melyik fazon tetszik a legjobban? Melyiket szeretnétek beszerezni az őszre?


Puszi: Nikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése