2011. október 12., szerda

Mi teszi a nőt nővé? Tulajdonságok és ismrévek!




Egy ideje foglalkoztat a gondolta és a téma, hogy vajon mik az a dolgok, tettek,ismérvek amelyek a nőt nővé teszik. Most nem azért de ha valaki ezt felhozná egy nagyobb baráti társaságban biztos az első a női mell lenne..:) No, de ez oké, de nem csak ebben "térünk" el mi nők férfi társainktól. Más dolgok érdekelnek, más motiválnak, máshogy látjuk a dolgokat (női agy) :D
Azt az elején megemlíteném, hogy csak az sorolhatja magát a nők témakörbe akiknek nagy mellük, formás testük van, igenis azok is nők akik feleannyi adottsággal de még több önbizalommal rendelkeznek.

Egy nő telten is érezheti azt, hogy utánafordulnak az utcán és az emberben ott van az a kifejezés, hogy NŐIES


Pár dolgot megemlítenék itt egy közvélemény kutatásom után, hogy tényleg, valójában mik is azok a tényezők amik a nőt nővé varázsolják, és szexi (nemközönséges) kisugárzást biztosítanak!

Nem sorrendben haladok, mert egyénfüggővé titulálták..:) 

Ha érdekel a téma, kattints a továbbra ;)


Öltözködés:
Míg egy pasi felvesz egy farmert egy pólóval és máris jól néz(het) ki, egy nőnél nem így van. Egy nő felé vannak elvárások, vannak "kitételek" ugymond, hogy egy nő legyen nő ilyen szempontból. Vegyen fel akár testhez símuló ruhát vagy akár egy lenge toppot. Többet töltünk a tükör előtt mint a férfiak(máraki) így legyen meg az eredménye is..;)
Emlékeztek gondolom olyan esetre mikor az utcán egyszerűen nem lehetett eldönteni egy adott személyről hogy melyik nem táborát képviseli..-.-

Pl: magassarkú,szűk farmer, szoknya, harisnya, kézitáska, topánka,kardigán,blézer..stb

Frizura:
Míg egy időben a rövid, tüsis hajat nem tulajdonították a nőies viselet kategóriájába manapság már egyre divatosabb, elterjedtebb viselet a nők körében. Egy jól megválasztott fazon és a hozzá tartozó stílus akár még nőiesebbé varázsolhatja az illetőt. Egy szép, ápolt(!) hosszú haj meg aztán pláne. Most nem írom hogy a nőt nővé teszi, mert gondoljunk pl Brad Pitt-re aki hosszú hajjal robbatn be a köztudatba..:D
Tehát, egy jól elkészített hozzánk illő frizura ékesít, szebbé varázsol és önbizalmat ad. Ne hanyagoljuk el hajkoronánkat, mert lássuk be a legtöbb nő itt hibázik legelőször, hajügyileg..:(


Smink:
Lássuk be a férfiak is ezt emelik ki, ha nem is először de talán másodjára egy hölgyeményen. A smink szerintem egy olyan dolog amit minden nő preferál, ismer, előszeretettel kisérletezget vele, hogy neki mi áll jól stb. és nem utolsó sorban:  1. szebb bőrt eredményez 2. igéző tekintet 3. ápolt megjelenés(!)
Az őrületbe kerget az a tény hogy egyes lányok ezt nem veszik figyelembe, pl hogy elüt az alapozó, vagy épp maszk szerű, vagy póklábú szempillák..stb. Ez nem pont egy +a nőiességhez. 

 


Viselkedés/jellem:
Talán a legelső pontba kellett volna raknom, de mint feljebb írtam nem sorrendben haladok..:)
Szerintem és mások szerint is ezt teszi igazán nővé a nőt! Kedves, humoros, tisztelettudó, nem viselkedik trágárul, nem bunkózik, talán ezeket lehetne kiemelni elsősorban.
Egy nő minden helyzetben nőnek érzi magát, legyen akár egy konfliktus vagy épp megbüntetik a BKV ellenőrök..:D Mi kecsesen elvesszük a csekket, és szép napot kívánunk..(khhhmm....:) )
Számomra felfoghatatlan mikor egy nő közösségben vagy akár hozzátartozóval, szórakozóhelyen trágár szavakat használ. Term. vannak olykor-olykor kivételek, de nem ez határoz meg minket hölgyek-urak, nem, de?



Mosoly/kedv:
Nincs szebb és vonzóbb mint egy női mosoly! Az ember epekedik egy vidám, kedves nő iránt aki feldobja a kedvét, hangulatát. Mosolyogj, soha senki nem fog meggyanúsítani azzal, hogy semmi okod sincs rá!
Mosolyogj, mert lehet hogy valaki beleszeret a mosolyodba!




Ezt a 4 dolgot emeltem ki, mert szerintem ezek a mérvadóak!

Kérlek egészítsétek ki a ti szempontjaitok alapján, kommenteljetek vagy írjátok meg, hogy szerintetek mitől nő egy nő?

Puszi: Nikó

4 megjegyzés:

  1. Szerintem az is fontos, hogy ápoltak legyenek a kezeink. Pl. ne járkáljunk lepattogzott körömlakkal. A másik, amit még megemlítenék, hogy stílusunknak megfelelő ruhákat viseljünk. Úgy gondolom, ha valamiben nem érezzük jól magunk, feszegünk, meg is látszik majd rajtunk. Különben nagyon jó a bejegyzés :)

    VálaszTörlés
  2. köszönöm a kommentet Réku, aranyos vagy!
    egyet értek veled, tényleg fontos az ápolt kéz, és valóban, a stílusunknak megfelelő ruhaválasztás.

    VálaszTörlés
  3. Szuper bejegyzés :) Ha van kedved, nézz be hozzám is ! :) nuckurucmakeup.blogspot.com

    VálaszTörlés
  4. Tényleg tök hasznos és szupi bejegyzés!

    VálaszTörlés