2011. július 8., péntek

10 dolog amit kerülj az első randin + tippek

 Sziasztok!
Ebben a részben pár apró, de segítőkész tanácsot szeretnék adni, pár általam kiegészített tippekkel

Ha ezeket betartjátok, nem mondom hogy 100% lesz a siker de adsz a dolognak egy kezdő lökést!


1. Gyenge, erőtlen, izzadt tenyerű kézfogás... (persze csak akkor, ha előtte még sosem találkoztatok!)

Miért? Mert borzasztó érzés egy nyirkos tenyér fogdosása. A fiúk szerint egy magabiztos, tudatos nővel ez nem történhet meg...

Jó tipp: ha tudjátok hogy nagyon izzadósak vagytok frissítő kendővel vagy nedves babapopsi törlőkendővel előtte itasd fel az izzadságot a tenyérről...persze előtte egy pár perccel ne akkor mikor már kezet fogtok..:D
Személye szerint mikor kérdezősködtem ismerősök között (fiúk) hogy nekik mi az abszolút eltaszít az első randi, mikor puszi-puszi és a lány arca eléggé izzadt... ez ellen is tudunk ma már tenni és tegyünk is..hogy 100% legyen a siker..:P
2. Szemkontaktus hiánya...
Miért? Ha nem nézel a szemébe, az a férfi számára azt jelzi, hogy nem is érdekel téged, rosszabb esetben, hogy félrebeszélsz, s ezzel palástolod. Ha nincs meg a kapcsolat a "lelkek tükrei" között, akkor nem lehet kapcsolat a fizikai testek között sem.

Jó tipp: Tudom vannak olyan lányok akik annyira zavarban vannak ilyenkor és azért nem néznek a kiszemelt szemébe ezt le kell hogy küzdjék mert enélkül gallyra megy az egész..ha gondolod edzd rá magad otthon vagy tartsd mindig észbe hogy "szemébe" "szemébe"..persze az se jó ha a veséjébe látsz..mert a pasik ezt is megérzik..szóval ez sem egyszerű..:(
3. Túl sokat fecsegsz...
Miért? Az a randi, ahol csak az egyik fél beszél, nem lehet sikeres! Próbáld megtalálni a kellő egyensúlyt. Ha túl sokat árulsz el magadról, akkor már nem lesznek feltárandó titkaid...

Jó tipp:  Ne csak te beszélj hagyd őt is szóhoz jutni..az elején szerintem ez a veszély biztosan nem fog veszélyeztetni hogy sokat beszélsz mert akkor még kicsit félénkek vagyunk mi nők....
én hajlamos vagyok a "fél életemet elmesélem" szindrómára..:D
Ha azt szeretnéd hogy ő is beszéljen és érzed hogy ez így nem lesz jó hogy csak te beszélsz akkor kérdezz tőle mi a hobbija, mit szeret amiről ő tud majd "áradozni"..
4. Az előző szerelem emlegetése...
Miért? Csak! Ez a legostobább hiba. Az a férfi, aki kapcsolatba szeretne veled kerülni, rád és csakis rád kíváncsi - nem az előző pasidra és a vele való kapcsolatodra. Ha nem zártad még le a múltat, akkor ne csapd be az utána érdeklődő férfit, ha viszont lezártad, akkor minek felemlegetni?

Jó tipp: kerüld az olyan témákat ahol feltudnád tudat alatt is hozni az előző kapcsolatodat, de azt se hagyd hogy ez fordítva essen meg...szerintem ha valaki még nincs túl az előző kapcsolaton az ne is menjen randizni..
iStockPhoto

5. Telcsi és SMS, brrrrr...
Miért? Mert óriási faragatlanság, azért! Persze lehetnek extra kivételes esetek - pl. haldoklik egy családtag, vagy baleset ért valakit -, de ez ritka, mint a fehér holló. A randi az randi, fontos és első találkozásként ráadásul megismételhetetlen.

Jó tipp: Halkítsd le a telefonod vagy rakd rezgőre vagy valami a lényeg hogy telefon nuku kedveskéim..:D
Bár 1-2 lány abba a hibába esik hogy előre megbeszélik a barátnőkkel hogy felhív a randi közepén és "kódolva" közvetítik hogy milyen a srác..stb.. EZT FELEJTSÜK EL..
6. Órákig a mosdóban...
Mi lehet annyira fontos, hogy 20 percet a WC-ben tölts? A fiúk közül volt olyan, aki 30 percet várt a hölgyre... Ez elegendő volt, hogy többet ne hívja fel!

Jó tipp: Most nem azt mondom hogy mérd az időt, de tényleg figyelj arra hogy ne maradj távol több 10 percekig mert a srácot az idegösszeomlás fogja kerülgetni..:)
Bár ilyenkor a pasik tudják ha egyszer egy nő kikéreckedik a mosdóba az nem 2 perc lesz..de nem is fél órára számít..:D Amit csinálj: pisi, kézmosás, sminkfrissítés ez max 5-6 perc alatt letudható.

7. Megmutatom, milyen nagyszerű és felnőtt vagyok...
... és belekötök a vacsora ízébe, beszólok a pincérnek, elégedetlenkedek az üdítő hőfokát illetően... Ne tedd! Ha valamivel, hát ezzel biztos elriasztod a férfit.

Jó tipp: Neki elmondhatod pl hogy tök jó volt a vacsi csak a pincér kicsit udvariatlan volt meg hogy te ennél sokkal jobbat főzöl ezzel egy kis célzást is adhatsz neki hogy legközelebb te főzöl neki egy vacsit..stb.
Ha lehet csak annyit mondj a vacsi végén hogy "húhh ez finom volt" ennyi elég is..és a pasi tudja hogy jó helyett választott és ízlésetek egyezik..:D

8. "Bocs, de fogyizom!" vagy "Csak salátát kérek!"
Na ne! Nem azért visznek egy jó étterembe és fizetik (jellemzően) ők a számlát, hogy felszolgálják a legfinomabb ételeket, és utána csak turkálj benne, netán hozzá se nyúlj! Szörnyű, sőt elrémisztő! Hímnemű barátaim arra kérik a női társadalmat, ezt ne! Csak ezt neeee!


Jó tipp: Mivel tudjuk hogy egy fogyókúra nem a koplaláson alapszik, próbáljunk mindenből enni egy keveset főleg ha ízlik is, és minden bizonnyal ízleni is fog mivel te választottad..:D A hangsúly a kevéskén van, szerintem az is elriaszt lehet hogy a pasi látja hogy a hölgyemény már a 2. adag sült krumpliját eszi..(:

iStockPhoto
9. Csámcsogi és pukkantás...
A rágóval nincs semmi baj, mindaddig, amíg azt nem a másik társaságában rágod intenzíven. A friss lehelet akár csábító is lehet, de időben köpd ki az erre a célra bevett rágógumit!

Jó tipp: Találkozás előtt mindenképp válj meg a rágódtól eleve társaságban nem illik feltűnően rágózni, szerintem nem is illedelmes szokás rágózni egy találkozón...Kapj be egyet indulás előtt és mikor megérkeztél dobd is ki mielőtt látná hogy te "valaha" is rágóztál..

10. "Ne akarj tőlem semmi komolyat az első randin!"
Miért is ne? Vagy miért emlegeted? Miből gondolod, hogy azért, mert volt egy-két elbaltázott találkád, máris általánosítani kellene? Van más formája is a kommunikációnak, el lehet utasítani az esetleges közeledést sokkal kedvesebb szavakkal is.

Jó tipp: Van más formája is a kommunikációnak, el lehet "utasítani" az esetleges közeledést anélkül is hogy tudtára add hogy neked ez nem fér bele sokkal kedvesebb szavakkal is ...:)


Sok sikert az első randikhoz!

Ti milyen sűrűn szoktatok randizni? Nektek mi fér bele az első randin? Kézfogás? Szájra puszi?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése