2011. július 20., szerda

MI MINDENRE JÓ EGY SZEMCERUZA?

Sziasztok!
Manapság szerintem már nem akad a földön olyan nőszemély akinek nem lenne legalább 1-2 szemceruza a neszeszerében. Én speciel akárhányszor vásárolni megyek egy drogériába mindig beugrik a kosaramba egy szemcerka, mivel még nem találtam meg a számomra megfelelő textúrájú ceruzát.
Most pár okos, rafinált tippet hoztam nektek, hogy pl: nagyon siettek valahova, vagy ha csak egy szemceruza van a kezetek ügyébe hogyan oldjátok meg a napi smink rutint ezzel az egy eszközzel!

Szemhéjpúder gyanánt:

Speciel rengetegszer használom ezt a könnyű kis lépést mivel nem igényel nagy precizitást, kis kézügyességgel is megoldható ez a folyamat. Nincs más dolgod, mint hogy egy vastag vonalat húzol a felső szempillák tövébe, aminek nem kell szép, egyenletesnek lennie, hiszen úgyis eldogozzuk. Erre már külön satírozó ecsetet is kitaláltak, amivel még jobban tudjuk fokozni a hatást!

Cicaszem:

Ez számomra a legjobb dolog amit egy szemceruza/tus tud, bár nem mindig sikerül mindig ugyanolyan formájúra húznom a "cicát" ehhez kicsi gyakorlás igényeltetik, de mindent meglehet tanulni, csak akarni kell.
A lénye, hogy húzd ki a szemceruza vonalát egy kicsivel kijjebb mint a szempilláknak a vége és picit húzd felfelé ívelve..GARANTÁLT HATÁS! :)



Dúsabb pillák: (?)

Még nagyon régen hallottam ezt a trükköt egy sminkestől, hogyha a felső vízvonalra is fekete színű ceruza kerül az nagy mértékben növeli szempillánk dússágát, kicsit kellemetlen érzés ott bíbelődni, meg nagyon érzékeny is, de óvatosan, látványos eredménnyel jár!

Nagyobb szemek, tekintet:

Most egy kicsit eldobjuk a fekete szemceruzát és áttérünk a másik legalapabb színre, a fehérre.
Ez a szín a kis szeműeknek egy megoldás arra, hogy tágabb tekintetet kölcsönözzenek maguknak.
Nincs más dolgunk minthogy a megszokott alsó vízvonalra kerülő fekete szemceruza helyett áttérünk a fehér színűre. Nagyon drámai hatást tud elérni még egy kis szemmel rendelkező hölgyeménynél is!!

Alap, bázis:

Ez is egy nagyon jó alternatíva, még nagyon régen találkoztam vele egy videóban, a lényeg ugyanaz mint az első tippemnél, amely után nem hagyjuk annyiba és végzünk a sminkkel, hanem egy valamilyen színű szemhéjpúdert/port viszünk az elsatírozott részre, ezzel még élénkebb színt kapunk, tartósat, és szebb tónusút!!

Tehát szemceruzára fel, és kezdjünk kísérletezni!!

Ti milyen technikával használjátok a szemcekátokat? Ezek közül valamelyiket alkalmazzátok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése