2011. július 23., szombat

MIT NE?

Sziasztok!
Már a blogolás elején felmerült bennem, hogy írnom kéne pár sort arról, hogy MIT NE kövessünk el sminkelésnél, vagy esetleg más téren, pl: öltözködés,haj,parfümök..stb.
Pár jó tanáccsal készültem amelyet nem illendő megszegni, nem tanácsos csak annak aki hülyét akar magából csinálni..=)

Lássuk is..

Számomra a legelborzasztóbb ha valakinek:

1: Elüt az alapozó színe és a nyak szín: Rossz választás. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy megfelelő odafigyeléssel válasszuk meg az alapozónkat, ne vigyük fel 2cm vastag rétegben..stb. NEM TERMÉSZETES

2: Túl sok pirosító: Mi nők sok esetben hajalmosak vagyunk a túlzásokra ebben az esetben is. Nem szeretnénk bohócul festeni? Ne rakjunk fel több réteg erős rózsaszín vagy akár barackszínű pirosítót az orcákra. Épp hogy lehessen látni, hogy egy kis színünk van, ne essünk át a ló másik oldalára!

3:Vastag rúzsréteg: Annyira "mű" képet áraszt, mikor egy szép hölgyemény próbálja kiemelni a száját egy szép halvány Nude színű árnyalattal,vagy egy extra tűzvörös színnel, de az balul sül el!Abszolút felejtős történet. Ne kockáztass! egy szép vékony réteg, mintha csak ajakbalzsamot tennél a szádra bőven elég. Ha finomítani akarsz az összképen, itasd fel egy zsepi segítségével.
4: Bizonytalan tus vonal: Elég furán tud kinézni annak a nőnek a szeme, amin úgy helyezkedik el a tus vonal, mintha valaki meglökte volna és azért csúszott el a szempilla tőtől a vonal. Ha nem vagyunk profik, gyakorlottak, próbáljunk gyakorolni otthon, a gyakorlat teszi a mestert, ez ennél is igaz. 
5:Hiányos szemöldök: Jó magam is hiányos szemöldökkel rendelkezem és szerintem sok más nő társam is van így. Ezt kompenzálni kell valahogy! Szerezz be egy szemöldök ceruzát, vagy próbáld meg tus ecsettel és a szemöldököd színével megegyező szemhéjpúderrel  korrigálni a hiányosságokat. Ha ezt megszokod, mindennapi rutinoddá fog válni.
6: Csomós szempillák: Számomra a legutálatosabb dolog, mikor összeragadnak a szempilláim, ez ellen már sikerült megoldást találnom, de mikor meglátok egy nőt az utcán extrém durván összeragadott szempillával kedvem lenne azt mondanom: Próbáld meg vékonyabb rétegben felvinni azt a nyamvadt spirált Drága, vagy szerezz be egy szempillafésűt amivel kigubozod azokat a rakoncátlan pilláidat.