2011. július 17., vasárnap

BRUTÁLIS SZÉPSÉGTRÜKKÖK!!! 10+1

Sziasztok!
Gondolom veletek is megesett vagy átfutott az agyatokon hogy van-e olyan praktika amivel még szebbé varázsolhatjátok magatokat és az nem kerül egy vagyonba..:)
Most egy olyan témával jelentkezem amit még nagyon nagyon régen hallottam egy kedves ismerőstől, jó néhányat már tapasztalatból írtam le, mert segítettek valamilyen szinten, van amelyik csak ezért írtam le mert, ha nekem nem is, de nektek beválik..:)

1:Sminkelmosás:
Nagyon durva az amikor hazaestek egy buliból extra brutál füstös szemmel, DE elfogyott a sminkelmosótok, és mivel tudjuk hogy sminkben aludni nem egy kellemes és nem is egészséges dolog, így ezt a praktikát bátran használhatjátok.
Egy vattapamacsra nincs más dolgod mint hogy raksz egy kis testápolót,és ugyanúgy lemosod a sminked mintha az egy normál lemosó lenne, ez nagyon szépen lefogja vinni s minket, ápol, hidratál viszont mindennapi használatra nem javaslom.

2:Arcradírozás:
Velem is megesett, hogy vagy elfogyott az arcradírom, vagy éppen nem vettem mert másra kellett a pénz.
Ilyenkor is bátran nézzünk be a kamránkba/hűtőnkbe hogy milyen alapanyagokra bukkanunk.
Ez esetben az olívaolaj, méz, és cukor kombo a leghatékonyabb..
1 kanál méz 1 kanál olívaolaj 2 kanál cukor, és mehet a radír hadművelet, garantáltan hatásos, jó ideig ezt a módszert preferáltam, olcsó és nem tartalmaz vegyszert vagy olyan anyagokat ami bőrirritációt okozhatna.

3:Botox helyett banán..hehe..:)
Ezt még ős-ős-ősrégen olvastam egy női lapban, és anyukámnak már el is újságoltam a banán jótékony hatását az arcbőrrel szemben. A banán amellett hogy hidratál, rengeteg vitamin található benne, kisimítja a bőröd, feszesebb lesz.
Amit tegyél ez érdekében. Dzsadzsálj össze 1 banánt adj hozzá pár kk. natúr joghurtot, mézet és már kenheted is az előre letisztított arcodra, várj 10-15 percet és mosd le..woálááá..:)

4:Tej, tej és TEJJJ!
Arctej, gondolom mindenki találkozott már ezzel a szóval, és gondolom hogy a sima bolti/házi tejjel is..:)
A bőröd új életre kel ha egy kis tejjel átitatott vattapamaccsal időközönként "átgyalogolsz" az arcbőrödön..nem bánod meg..:)

5:Sötééét karikaaa:
Jómagam nem tartozom a karikások táborába,de ha ne adj isten bekövetkezni 2012 és ha nem is világ vége de kezdésnek sötét karikáim lennének a szemem alatt tuti ezt a módszert részesíteném előnyben!
Gyors, hatékony bár de nem túl tartós cél érdekében, használj jégkockát, ezt úgy hogy körkörös mozdulatokkal a szemalatti karikákra simítsd, az apró erek összehúzodnak és még kellemes friss érzetet is adhat a bőrnek..

6:Tartós smink:
Tartós smink érdekében spricceljünk egy kis ásványvizet a már kész sminkre, ezzel nem csak tartós sminket kölcsönzünk magunknak hanem, még a benne lévő ásványi anyagok is a bőrbe juthatnak.

7:Fehér körömvég:
Személyem szerint ezt nagyon díjaztam mikor ezt valaki kitalálta, mivel nekem sok műkörmözéstől, festéstől, lakkozástól stb. besárgult a körömvégem, ami segített rajtam az, hogy 1 héten 2x 3x friss citromba nyomtak az ujjaim végét, és csavaró/facsaró mozdulatokkal a körmöm alá/fölé juttattam a citromsavat ami visszavarázsolta kis idő elteltével a természetes fehér körömvégeimet..

8:Arckrém töredezett hajvégekre:
Töredezett végekre nagyon jót tesz egy kis arckrém vagy testápoló, de csak mértékkel, csakis és kizárólag oda szabad tenni ahol a töredezettség előbukkant. Ez a módszer stabilizálja a hajvégeket, de azért csodákra ez sem képes.

9:Friss lehelet:
Petrezselyem: Ezt a növényt ugy is becézik hogy a rossz szájszag ellen termett növény, ha elrágcsálsz belőle egy kicsit garantáltan mellőzöd az életedből a szájszagot.

10:Mézes-Élesztős arcpakolás:
A legkedvencebb otthon elkészíthető arcpakolásomról van szó, és nagyon durván feszesítő, élénkítő hatása van. Amit tenned kell, hogy egy fél cs. élesztőt egy ujjnyi mézzel összetrancsírozol és rárakod 20 perce az arcbőrödre. Utána szépen, óvatosan lemorzsolod, és langyos vízzel lemosod. Mintha 10 órát aludtál volna..:)
  
és a +1 tippem az:
Mosolyogj, soha senki nem fog meggyanúsítani, hogy semmi okod rá. Ha vidám vagy az nem csak a lelkedet hanem a külsődet is ápolja, és jobb érzés egy boldog emberrel tölteni az időt, mint egy élőhalottal.:)



Remélem hasznos volt ez a néhány sor, ami szerintem egy nagyon jó módszer arra hogy csinosabbak, kívánatosabbak legyünk!!! Hajrá csajoookk!

Nektek van valami házi praktikátok? Ezek közül preferáltok ti is valamit?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése