2011. október 17., hétfő

Balea-Trend it up! Hővédő




Elég ideje használom már hogy kerek és hiteles véleményt alkothassak róla.
Elég régóta keresek már megfelelő hővédőt ami védi a hajam a káros hatásoktól. Köztudottan rengetegszer vasalom a hajam vagy végzek magas hőfokon készülő frizurákat, így muszáj hogy biztosítva legyen ritka kis loboncom..:)

Használtam már Syoss hővédőt, Got2be-t, de egyiket sem szerettem. Elnehezítették a hajam ragacsos volt, mintha nem is mostam volna hajat.
Ez egy Dm saját márkás termék, kb 600ft-ba kerül, nem vártam tőle sokat.

Nagy meglepetésemre az árához képest elég jól teszi a dolgát. Nem nehezíti el a hajam, nem lesz ragacsos, úgy érzem védve van a hajam és az illata (?) ahhhw..*.* valami istenibrutálisanextrémen jó..(!?) :D

Mivel olcsóbb árkategória valamiért úgy érzem jóval többet kell a hajamra fújni belőle mint pl egy Tony&Guy-ból. Az adagolós spriccelője nagyon jó. Nem lazán spriccel, inkább erőteljesen és elég sokat.
Abszolút kedvenccé nőtte ki magát, de nem fogadom, hogy hű társsá avatom és nem fogok többet kísérletezgetni más hővédőkkel. Megígértem neki hogy elhasználom és csak utána csalom meg..:D :)


A hátulján a szöveg németül van, és mivel én nem tudok németül (brühühü) így nem is értem hogy mit akar velem közölni a gyártó..:D Annyit kisilabizáltam hogy 200 fokig véd a hőhatásoktól..:) Ennyi nekem elég..:)

Ti használtátok már ezt a hővédőt? Mi a véleményetek róla? Tervezitek megvenni, hogy kipróbáljátok mit tud a "kicsike" ? :)

Puszi: Nikó

2 megjegyzés:

  1. Na, hát én ezt nagyon megveszem hazafele :D. Már nézegettem egy ideje, mivel ritkán vasalok hajat, nem akartam valami több ezres hővédőt venni ami rámbüdösödik, de féltem hogy ez meg nem lesz jó. Viszont így már megmerem venni :).

    VálaszTörlés
  2. örülök, hogy felkeltette az érdeklődésedet. Nem fogsz benne csalódni. Ha gondolod írd meg a véleményedet hogy milyen és, hogy bevált-e.;)

    VálaszTörlés