2011. október 29., szombat

Garnier Matt Brusher

Mikor elkezdték reklámozni már tudtam hogy nekem kellene fog, de viszonylag sok idő telt el mire rászántam magam, hogy nekem tényleg szükségem van erre. Egy Rossmann akció keretein belül meg is vásároltam, és már be is mutattam egy nagy zsákmányos posztban. Elég időt szerettem volna neki hagyni, hogy kiforrja magát, és hogy teljes, kerek, 100%-os véleményt tudjak róla mondani.

A saját kép a termékről homályos lett, de ha a zsákmányos posztot megnézitek ott láthatjátok.


Az első használat óta nagy szerelmem, szinte minden nap használnám, de valamiért  bőröm ellenkezik vele.
Általában 2-3 naponta használom, mikor úgy érzem egy nagy "takarítás" nem ártana az arcbőrömnek.

Első használatkor egy csodát hagyott maga után.:D A bőröm ilyen puha szerintem csak akkor volt mikor megszülettem, pici baba koromban..:)

Term, tovább használtam és láthatóan nem fényesedett ki az arcbőröm a nap folyamán mikor használtam, a pattanások nehezebben jönnek ki, vagy meg se próbálnak kijönni az arcomon.:)

Egy szempontból viszont csalódott vagyok. Nekem viszonylag sok mitesszerem van, de azokkal nem bánik el, pedig ezt is írja hogy felveszi a harcot ellenük. Én annyira vártam már a harcot, de annyira, de SEMMI..:$ :S
Ebben a részben nem szuperált, de azért nem keseredtem el. Tovább használtam.

A legjobb benne, hogy nagyon kevés is elég mert felhabzik. Nedves arcbőrön kell alkalmazni, de viszont vigyázni kell vele hogy nehogy kárba vesszen mikor először használjuk, meg még a többinél is, mert elég nehéz először kinyitva, vagyis rájönni arra, hogy hogyan kell kinyitni. Vagy netán valaki túl nyomja..stb 




Én úgy szoktam hogy kinyomom az arcom egyik oldalára az adagot amit majd belemasszírozok, visszafordítom a kupakját hogy miközben körkörös mozdulatokat teszek ne tudjon több kijönni a flakonból.

Jelenleg ez az egyik kedvenc arcápolási termékem, IMÁDOM. Igaz picit szárítja az arcomat, ezért sem használom minden nap, de szerintem mindenki rohanjon és vegye meg, mert az arcbőre hálás lesz érte..:))))


Ti használtátok már? Mi a véleményetek róla? Szeretnétek beszerezni egyet? Esetleg valaki a testvérét, az ExfoBrusher-t használja?


Puszi: Nikó

1 megjegyzés: